Àrea metropolitana

Guanyem Badalona, Compromís per Torrelles i Decidim Ripollet s’uneixen en un sol grup dins l’AMB

  • Municipalistes per la República des de Baix es converteix en la principal formació de l’oposició

Guanyem Badalona, Compromís per Torrelles i Decidim Ripollet s’uneixen en un sol grup dins l’AMB

Cedida a la ACN por MxRddB

1
Es llegeix en minuts
ACN

Els quatre representants a l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) de Guanyem Badalona en Comú, Compromís i Acord per Torrelles, i Decidim Ripollet s’han unit en un sol grup polític, sota la marca Municipalistes per la República des de Baix (MxRddB). La unió dels quatre membres d’aquests partits fa que el nou grup sigui el principal de l’oposició.

«Som l’única alternativa als partits polítics de sempre», van defensar aquest dimecres els membres del grup, José Maria Osuna, Pilar Castillejo, Ignasi Llorente i Nora San Sebastián. Durant la seva presentació, van criticar el format actual de la institució metropolitana i van apostar per revisar la llei de l’AMB «perquè respongui a les necessitats directes de la població».

Notícies relacionades

El projecte de MxRddB proposa reequilibrar les inversions de l’AMB als 36 municipis, definir nous índexs de càlcul i criteris per realitzar les inversions, posar en marxa un Pla de Barris Metropolità per resoldre la vulnerabilitat d’algunes àrees de l’entorn de Barcelona, i desplegar un pla de fiscalitat ambiental que premiï els municipis que treballen per reduir la contaminació.

Més notícies de Badalona a l’edició local d’EL PERIÓDICO