Nadal

El Pare Noel i els Bombers Solidaris visiten els nens de l’Hospital Trias i Pujol de Badalona

  • És el primer any que aquesta iniciativa s’ha portat a terme a l’hospital de Can Ruti

santa-claus-1628845 1920

santa-claus-1628845 1920

2
Es llegeix en minuts
EFE

El col·lectiu Bombers Solidaris, amb la col·laboració de la Fundació Enriqueta Villavecchia, han lliscat avui des del terrat fins al setè pis de l’Hospital Trias i Pujol de Badalona (Barcelonès) perquè el Pare Noel i dos elfs visitessin els nens ingressats i els sanitaris. Segons la fundació, el Pare Noel, amb l’ajuda de l’equip de Bombers Solidaris, s’ha desplaçat aquest dimarts a Can Ruti i ho farà demà dimecres a l’Hospital de Sant Pau.

La coordinadora de l’Àrea Assistencial de la fundació, Arantxa de Lara, ha explicat que aquest és el primer any que es porta a terme a l’hospital de Badalona i el segon a Sant Pau, malgrat que els bombers solidaris tenen molta experiència en aquesta mena d’actes.

«L’objectiu d’aquesta acció és portar la màgia de Nadal als hospitals. Som conscients que hi ha molts nens i famílies ingressades durant aquestes festes, així com el personal sanitari que els cuida permanentment. Entenem que és un moment d’ajuda i de màgia», ha remarcat De Lara. La coordinadora també ha ressaltat la reacció dels nens i nenes al veure el Pare Noel i els elfs des de la finestra de les habitacions, i ha assegurat que «es queden sense paraules, amb un somriure d’orella a orella».

Missatge d’esperança i il·lusió

De Lara ha remarcat l’agraïment al personal sanitari «per la seva tasca a l’hora de sostenir la situació en aquests moments tan complicats», i en concret «el suport que ofereixen als nens i joves que acompanya la fundació i a les seves famílies».

Notícies relacionades

Un dels bombers solidaris que avui i demà serà present a l’acció és Jordi Primo, qui ha insistit que la cooperació amb tot el personal sanitari i amb la fundació per poder fer realitat aquesta acció és molt bonica i exemplar. «Veure les cares d’emoció dels nens, els seus ulls ben oberts i la seva manera tan efusiva de saludar-nos és molt reconfortant», ha reconegut Primo, que ha insistit en el seu objectiu de transmetre un missatge d’esperança i il·lusió als més joves.

Més notícies de Badalona a l’edició local d’EL PERIÓDICO