7 dotacions

Mor una persona al precipitar-se des d’una finestra en un incendi en un pis a Badalona

  • Les flames han afectat un vuitè pis d’un edifici de l’avinguda del Maresme, al barri de Sant Roc

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una persona ha mort al precipitar-se des d’una finestra en un incendi en un pis a Badalona (Barcelonès), segons han informat els Bombers de la Generalitat. Des dels bombers expliquen que han rebut, a les 08.12 hores d’aquest dimarts, una alerta per incendi en un vuitè pis a l’avinguda del Maresme, 152, al barri de Sant Roc de Badalona.

Així, s’han activat set dotacions i s’ha sol·licitat també l’ajuda dels Bombers de Barcelona. Tot just arribar al lloc del succés, els Bombers expliquen que s’han trobat un home que s’havia precipitat des del vuitè pis i que ha resultat mort malgrat els esforços del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) per reanimar-lo.

Una vegada els bombers han accedit a la vivenda, han pogut extingir el foc a les 08.39 hores, tot i que el pis s’ha cremat «totalment». A l’interior de la vivenda calcinada no hi havia ningú més i els veïns del pis del costat i del setè pis es trobaven confinats dins dels seus respectius pisos. En total, el SEM ha atès sis persones.

Unitats participants

Notícies relacionades

A més dels equips de Bombers de la Generalitat i Bombers de Barcelona, també hi han participat sis unitats del SEM i una unitat psicològica, quatre dotacions dels Mossos d’Esquadra i també hi han acudit unitats de la Guàrdia Urbana de Badalona.

Més notícies de Badalona a l’edició local d’EL PERIÓDICO