En diversos locals

Deu detinguts a Badalona per la presumpta falsificació d’articles valorats en 400.000 euros

  • Es van trobar més de 10.000 productes falsificats de marques com Apple, Converse, Nike i SikSilk que estaven preparats per a la venda

Coche de la Guardia Civil

Coche de la Guardia Civil / Carlos Castro / EP (Europa Press)

1
Es llegeix en minuts

Deu persones de nacionalitat xinesa, gerents de diversos locals, han sigut detingudes a Badalona (Barcelonès) com a presumptes autors de la falsificació d’articles produïts il·legalment amb el nom de conegudes marques i valorats en més de 400.000 euros.

L’operació, desenvolupada per la Guàrdia Civil al polígon sud de Badalona, amb la col·laboració de la Guàrdia Urbana de la localitat i tres pèrits de les marques afectades, es va executar el dia 30 de maig, segons va informar aquest dissabte 5 de juny l’institut armat.

Els agents van trobar més de 10.000 articles falsificats de marques com Apple, Converse, Nike i SikSilk, que estaven preparats per a la venda als locals en què es van trobar o per a la distribució a la xarxa del ‘top manta’. Del material decomissat, un total de 8.836 eren peces de vestir i calçat.

Notícies relacionades

En l’operació van participar totes les patrulles fiscals i de fronteres (PAFIF) de la Guàrdia Civil desplegades en diferents localitats de la província de Barcelona (Premià de Mar, Manresa, Mollet del Vallès i Gavà). Així, als detinguts se’ls imputa un delicte contra la propietat industrial, detalla la Guàrdia Civil.

Més notícies de Badalona a l’edició local d’EL PERIÓDICO