SEGURETAT CIUTADANA

Badalona convoca 26 places de Guàrdia Urbana i tindrà 45 nous agents el 2021

Els nous policies faran les proves de selecció a final d'any i s'afegiran al cos el setembre del 2021

També està previst que s'incorporin 19 agents provinents d'altres administracions

Badalona convoca 26 places de Guàrdia Urbana i tindrà 45 nous agents el 2021

AJUNTAMENT DE BADALONA

Es llegeix en minuts

EFE

L’Ajuntament de Badalona ha obert una nova convocatòria per a 26 places en la seva Guàrdia Urbana, que s’incorporaran a la plantilla l’any que ve, quan es calcula que la policia local compti amb un total de 45 nous agents.

Tal com ha informat el consistori, els nous guàrdies urbans faran les proves de selecció a finals d’any i s’afegiran al cos el setembre del 2021.

Al llarg del primer trimestre de l’any vinent també està previst que s’incorporin 19 agents provinents d’altres administracions, en una convocatòria que el govern municipal ja ha posat en marxa.

Més efectius per a la Unitat Omega

Segons l’alcalde, Xavier García Albiol, l’ampliació del cos permetrà dotar de més efectius la unitat de Policia de Barri i la Unitat Omega, amb funcions similars als antiavalots, que començarà a funcionar en els pròxims mesos i que constitueix una de les promeses estrella del mandat.

Et pot interesar

Albiol també ha promès que en els anys que venen es destinaran els «màxims recursos humans i materials» perquè «els veïns puguin passejar i es tornin a sentir orgullosos de la seva ciutat».

Més notícies de Badalona en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA