OBRES

Les reparacions de les rampes mecàniques del carrer Cuba de Badalona començaran al juliol

«Han patit nombroses incidències que han provocat la seva parada durant llargs períodes de temps», expliquen des del consistori

Per la seva banda, ERC ha demanat al govern local que exigeixi a ADIF la reparació de les tanques que separen la calçada de les vies de tren

escaleras

escaleras

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El govern municipal de Badalona ha anunciat que les obres d’arranjament de les rampes mecàniques del carrer de Cuba del barri de Sant Crist de Can Cabanyes, que fa dos anys que no funcionen, podran començar la segona quinzena del mes de juliol, una vegada els tècnics municipals ja tenen a punt la seva licitació per un import de 61.000 euros.

Les dues rampes mecàniques del carrer de Cuba, amb una longitud total de 49 metres, es van instal·lar l’any 2014 per «facilitar la mobilitat de la ciutadania ajudant a salvar un desnivell molt pronunciat del 19%», expliquen des del consistori.

«Les rampes han patit nombroses incidències mecàniques que han provocat la seva parada durant llargs períodes de temps, perjudicant seriosament la mobilitat del veïnat per aquest carrer», afegeixen.

ERC demana arreglar les tanques de la via del tren

Per la seva banda, la secció local d’Esquerra Republicana ha demanat al govern municipal que exigeixi a ADIF, a la qual corresponen les competències del correcte manteniment de les vies i el seu entorn, que procedeixi a reposar i reparar les tanques al costat de la via del tren al seu pas per Badalona.

Notícies relacionades

Des del grup republicà assenyalen que, en els últims dies, diversos veïns hi han contactat per «mostrar la seva preocupació» per l’estat de les tanques. «Es detecten forats considerables pels quals passa gent que creua les vies. Aquest fet comporta un risc i un perill important per a les persones, que s’hauria d’evitar», apunten des d’ERC.

Més notícies de Badalona en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA