EL PRÒXIM 28 DE FEBRER

El PP força un Ple extraordinari a Badalona per demanar la «dimissió immediata» de l'alcalde Pastor

Conseqüència que el propi alcalde va reconèixer que el dia que es va trencar el pont del Petroli va anar al gimnàs al matí

badalona

badalona

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El PP de Badalona ha forçat la convocatòria d’un ple extraordinari el pròxim 28 de febrer per votar la petició de dimissió de l’alcalde socialista Álex Pastor. La convocatòria sorgeix arran que el propi alcalde va reconèixer al programa ‘Badalona Matí’, de Ràdio Ciutat de Badalona, que el 22 de gener, dia en què el temporal ‘Gloria’ va partir en dos el pont del Petroli, va anar al gimnàs a primera hora del matí.

En el seu escrit, que es va registrar dimarts passat al consistori, els populars exigeixen la «dimissió immediata» de Pastor per «la seva irresponsabilitat» i «la seva mala gestió en el lideratge del govern municipal».

El ple s’ha convocat en virtut de la firma del document d’una tercera part del ple (7 dels 11 regidors de la llista popular), que tornen obligat el compliment la convocatòria. Hores després del ple està previst que l’alcalde Pastor i el líder popular Xavier García Albiol (PP) es reuneixin en el marc de la ronda sobre els pressupostos que el socialista està duent a terme amb tots els grups amb representació municipal.

L’enquesta de la discòrdia sobre serveis municipals

La petició de la llista liderada per Xavier García Albiol també ve motivada pel que els populars consideren que és una «ocultació» de l’enquesta de serveis municipals, que tal com va publicar Badalona Comunicació suspèn la gestió de l’executiu local.

Notícies relacionades

La convocatòria del ple extraordinari arriba quan fa només una setmana que Guanyem Badalona va anunciar que «no negociaria els pressupostos» si el PSC no abordava una alcaldia de l’exalcaldessa Dolors Sabater, una exigència que l’alcalde Álex Pastor va rebutjar al reincorporar-se a l’escena política després de la seva baixa mèdica.

Més notícies de Badalona