'IN FRAGANTI'

Detingut un piròman reincident per cremar contenidors i cotxes a Badalona

L'home ja havia sigut arrestat el 27 de novembre per cremar una trentena de contenidors i una vintena de vehicles

antenas-telefona-mvil-guardia-urbana-badalona

antenas-telefona-mvil-guardia-urbana-badalona

1
Es llegeix en minuts
EFE

La Guàrdia Urbana de Badalona (Barcelona) ha detingut un piròman reincident al qual va agafar ‘in fraganti’ quan calava foc a un contenidor i al qual atribueix la comissió d’almenys una trentena d’incendis de vehicles i contenidors en aquesta ciutat.

L’Ajuntament de Badalona ha informat que la detenció del piròman, un veí de la ciutat de 39 anys, es va produir el matí del 31 de desembre al carrer Modrego, després que la Guàrdia Urbana posés en marxa un dispositiu especial davant de l’increment dels incendis en contenidors, vehicles i mobiliari urbà.

Agents de paisà van desplegar l’operació policial especialment als barris de Congrès, Sant Roc i La Salut, en els quals s’havia detectat un increment important dels incendis, i van agafar ‘in fraganti’ el piròman.

Reincident

L’home ja havia sigut arrestat el 27 de novembre per cremar una trentena de contenidors i una vintena de vehicles, així com mobiliari urbà.

Notícies relacionades

Sobre això, el quart tinent d’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, ha destacat que la Guàrdia Urbana ha fet «la feina» i ha demanat a la justícia «que sigui més incisiva en aquesta mena de casos per evitar que els incívics puguin tornar a reincidir en el delicte».

Més notícies de Badalona en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA