06 juny 2020

Anar al contingut

FESTA MAJOR D'AGOST

Les actuacions musicals i la cultura popular, les protagonistes de la Festa Major d'agost de Badalona

Els concerts a la Rambla d'Oques Grasses i Bossonaya donaran el tret de sortida a les activitats festives

El Periódico

Les actuacions musicals i la cultura popular, les protagonistes de la Festa Major d'agost de Badalona

Badalona es tornarà a omplir d’activitats lúdiques i culturals els pròxims 13, 14 i 15 d’agost amb la celebració de la tradicional Festa Major d’agost. 

Les actuacions musicals i la cultura tradicional i popular tornaran a ser els eixos centrals del programa d’activitats que comptaran, un estiu més, amb el tradicional Ball de Festa Major a la Rambla, el Castell de Focs a la platja dels Pescadors, la històrica ‘Tanda de Lluïment’ i el ball de gegants, entre d’altres. 

Aquest any el gran concert de la Festa Major anirà a càrrec d’Oques Grasses,  que el febrer passat va publicar el seu nou àlbum ‘Fans del sol’. Els d’Osona donaran, juntament amb el grup de versions Bossonaya, el tret de sortida a les activitats festives, el pròxim dimarts 13 d’agost.

El dimecres 14 les activitats tradicionals seran les protagonistes amb el Pregó, ‘la Gran Xeringa’ (una traca de petards), la Cercavila, el Castell de Focs i el Ball de Festa Major.

Finalment, dijous 15 les activitats s’estendran des de les Matinades, a les 8 del matí, fins al Bany de les Bèsties, ben entrada la nit.

Més notícies de Badalona a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes: Festes