ACORD DE GOVERN

El PSC i els comuns arriben a un acord per governar Badalona

La líder de Badalona en Comú Podem, Aïda Llauradó, serà la primera tinenta d'alcalde, amb les regidories de Drets Socials, Feminismes, LGTBI, Cooperació i Solidaritat

Socialistes i comuns coincideixen que el nou govern municipal haurà de treballar per a "la modernització de l'administració" i en un "projecte progressista" per a la ciutat

signatura-alcalde-ada-llaurad

signatura-alcalde-ada-llaurad

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest dimecres, l’alcalde de Badalona, Álex Pastor, ha presentat el nou govern municipal amb la inclusió del grup de Badalona en Comú Podem, encapçalat per Aïda Llauradó.

 

Així, amb la incorporació de les dues membres dels comuns, amb Llauradó com a primera tinenta d’alcalde, i Rosa Trenado com a regidora de l’Àrea de Medi Ambient, queda per fi configurat el govern definitiu de la ciutat, després de setmanes de negociacions i, als dos dies d’aprovar el cartipàs municipal. 

 

En aquest sentit, Pastor ha explicat que "aquest acord de govern és una aposta pel progrés de Badalona”. 

Aïda Llauradó, primera tinenta d’alcalde

Tal com figura en l’acord de govern, Aïda Llauradó serà la primera tinenta d’alcalde, amb les regidories de Drets Socials, Feminismes, LGTBI, cooperació, solidaritat, i responsable del districte 3 (Montigalà Oriental, Canyet, Bufalà, Pomar, Pomar de Dalt, la Morera, les Guixeres, Mes Ram i Bonavista).

Per la seva banda, l’altra membre dels comuns, Rosa Trenado, portarà Medi Ambient, Mobilitat, Desenvolupament Industrial i Innovació; i s’encarregarà del districte 2 (Sant Crist, Sistrells, Nova Lloreda, Lloreda, Puigfred, la Pau i Montigalà Occidental).

 

Segons Llauradó, "aquest acord de govern és un pas molt important per a la ciutat de Badalona, per fer-la avançar en la modernització de l’administració i amb un programa nítidament progressista, que és el que Badalona necessita i el que va demanar la ciutadania en les eleccions municipals".

Els comuns demanen un projecte ferm d’esquerres

Aquest mateix matí, l’alcalde socialista també ha puntualitzat els eixos futurs del nou govern municipal. “El nostre objectiu és treballar per la seguretat, la neteja dels carrers, el manteniment de les instal·lacions esportives i edificis municipals, i dotar de recursos l’administració per fer front als problemes de la ciutat”,ha continuat. 

 

Llauradó ha afegit: "No és casualitat que hàgim escollit els Àmbits de Drets Socials, Feminismes, Medi Ambient i Desenvolupament Industrial. Treballarem conjuntament amb el PSC perquè a Badalona hi hagi un projecte ferm d’esquerres, ecologista i feminista, que posi les persones al centre de la política".

Principals eixos del nou govern

<span style="font-size: 1.6rem;">Segons el consistori, les línies generals de treball, aprovades en el nou acord de govern, comprenen:</span>

 

Notícies relacionades

 Més notícies de Badalona