Equipament sanitari

L'Hospital Germans Trias de Badalona inaugura una nova àrea de ginecologia i obstetrícia

El nou espai té 1.500 metres quadrats, 21 habitacions i capacitat per a 32 pacients

Les obres formen part del projecte de remodelació de la torre Maternal i de la creació d'una unitat de nounats

hospital-trias

hospital-trias

1
Es llegeix en minuts
ACN

L’Hospital Germans Trias de Badalona disposa a partir d’ahir d’una nova àrea de ginecologia i obstetrícia. L’espai té 1.500 metres quadrats, 21 habitacions, i capacitat per a 32 pacients.  Unes instal·lacions dissenyades pensant en el confort de les pacients i en la millora de la qualitat assistencial.

La nova àrea compta amb una desena d’habitacions per al Servei d’Obstetrícia, per a mares i nadons, i una altra desena per al Servei de Ginecologia, on ingressen les dones després de cirurgies d’aquesta especialitat.

La planta també disposad’una sala de lactància, on les mares poden rebre assessorament sobre lactància materna i tenir un espai íntim on puguin fer-ho; una sala d’exploració de nadons amb dues banyeres; una àrea d’informació per a familiars, per mantenir la confidencialitat de la informació, i un nucli d’infermeria diàfan que afavoreix la comunicació amb els professionals.

Aquesta actuació s’emmarca en el projecte per remodelar la torre Maternal del centre sanitari, que inclou la quarta, cinquena i sisena planta de l’edifici. Unes instal·lacions que es completaran amb una unitat de neonatologia amb cures intermèdies i una uci neonatal i maternal que es posaran en marxa pròximament.

"Es tracta d’una aposta ferma, amb l’objectiu d’oferir excel·lència en l’atenció maternal i dels processos ginecològics, situant el nostre hospital com a centre líder de referència per a la ginecologia i l’obstetrícia del territori", ha explicat el doctor Sergi Martínez, director clínic i cap del Servei de Ginecologia.

Notícies relacionades

El projecte suposa una inversió de 6,2 milions d’euros, que ha finançat el Servei Català de la Salut. Cada any, l’Hospital Germans Trias atén una mitjana de 1.400 naixements, té més de 1.700 ingressos d’obstetrícia i més de 500 de ginecologia.

Més notícies de Badalona