Més música

Badalona disposarà a partir de l'octubre d'un espai de concerts de petit format

L'Escola de Música Moderna de la ciutat ofereix concerts gratuïts per mostrar el talent d'alumnes i professors

per-fi-s-dilluns-concerts-1

per-fi-s-dilluns-concerts-1

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Badalona disposarà a partir del mes d’octubre d’un nou espai de concerts de petit format a càrrec del’Escola de Música Moderna de Badalona  (EMMB). Amb aquesta iniciativa, batejada amb el nom  ‘Per fi és dilluns. Concerts a l’EMMB!’,l’entitat pretén donar a conèixerel talent dels alumnes i del professorat i donar-los l’oportunitat de pujar a un escenari.

Les actuacions dels estudiants, totes a partir de les 20 h i gratuïtes, es combinaran amb grups i solistes professionals de diversos estils. En aquest sentit, els responsables de l’escola, que, juntament amb el Conservatori Professional, integren el Patronat de la Música de Badalona, asseguren que han preparat fins a finals d’any una programació molt atractiva i variada.

El primer dels concerts serà el dilluns 1 d’octubre al Centre Cívic Dalt la Vila i en aquest cas coincidirà amb la festa d’inauguració del curs de l’Escola de Música Moderna de Badalona, i per això hi actuaran els alumnes i professors de l’escola.

Notícies relacionades

Els pròxims concerts seran: Gorka Benítez Trio (8 octubre), Ana Rossi + Marta Roma (15 octubre),Big Band de Badalona (22 octubre), ‘jam session’ (29 octubre), Trio Barril (5 novembre), Rita Payés + Toni Saigi (12 novembre), Conjunt Elemental + Combo Professional 3 (19 novembre), ‘jam session’ (26 novembre), Conjunt Professional 1 + Combo Superior 2 (3 desembre), Freenètics (10 desembre) i ‘jam session’ (17 desembre).

Més notícies de Badalona