Espai per a animals

Demanda ciutadana perquè Badalona tingui una platja de gossos

Una petició a la plataforma Change.org ja recull més de mil firmes

perros-playa

perros-playa

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Adrián Cuenca, ciutadà de Badalona, ha iniciat una recollida de firmes mitjançant la plataforma Change.org per sol·licitar a l’Ajuntament d’aquesta localitat la creació d’una platja reservada per a gossos, com la que tenen altres localitats de la costa catalana com Barcelona, Arenys de Mar o Pineda de Mar. D’aquí pocs dies la petició ha obtingut més de mil firmes, però el promotor explica que esperarà a tenir-ne unes quantes més abans de presentar la proposta formal al consistori.

En la mateixa petició ja s’estableixen algunes normatives que es poden seguir en aquesta futura zona de bany per a gossos: tenir l’animal inscrit en el cens, portar la cartilla amb les vacunes al dia, portar-lo amb morrió i corretja si és perillós, que sempre estigui a càrrec d’un adult, mai més d’un gos per persona, recollir-ne els excrements i respectar la resta dels banyistes.

Notícies relacionades

Els propietaris de gossos recorden que Badalona disposa de gairebé 5 quilòmetres de litoral, 3.700 m útils, amb una amplada mitjana d’uns 55 m i uns 187.000 m2de sorra, un petit tros dels quals podria ser apte per als animals.

Més notícies de Badalona