A BADALONA

Cinc ferits lleus en un bus de Badalona per l'enfonsament d'una tapa de claveguera

El vehicle ha patit un accident que ha obligat a desviar el trànsit

L'ajuntament elaborarà un informe per valorar la relació del succés amb unes obres

badalona

badalona

1
Es llegeix en minuts

Un autobus urbà de Badalona ha tingut aquest dijous al matí un accident a causa de l'enfonsament parcial d'una tapa de claveguera de la calçada amb el resultat de cinc persones ferides lleus, segons informa el consistori local. 

Poc després de l'accident, i d'atendre ràpidament els passatgers ferits, la policia local de Badalona ha desviat el trànsit pel carrer de Coll i Pujol, sense que s'hagin produït "incidències destacables" en la circulació. A primera hora d'aquesta tarda la policia municipal ha tornat a obrir el trànsit en aquest carrer.

El primer tinent d'alcalde i regidor de l'Àmbit de Badalona Habitable del consistori badaloní,Oriol Lladó, destaca que "s'ha treballat intensament per reparar els danys tan aviat com ha sigut possible". De moment, s'ha habilitat una solució provisional i en els pròxims dies es farà la reparació definitiva.

Informe d'avaluació

El regidor avança així mateix que s'elaborarà un informe que determini la possible relació amb les obres de substitució de les llambordes que aquest mes d'agost s'han fet al carrer de la Creu i el carrer d'Anselm Clavé, executades per Infraestructures.cat del Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya.

Notícies relacionades

Des del primer moment, tècnics municipals i d'Infraestructures, així com de la direcció facultativa i l'empresa adjudicatària han treballat de forma coordinada.

Més notícies de Badalona en l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Autobusos