Anar al contingut

Badalona es converteix en la capital estatal dels escacs

Fins al 10 d'agost la ciutat acull el 39è Obert Internacional 'Memorial Miquel Castellà i Gili'

M. C / Badalona

Els professionals i aficionats dels escacs tenen des d'avui fins al 10 d'agost una cita a Badalona. La ciutat acull el 39è Obert Internacional d'Escacs Ciutat de Badalona 'Memorial Miquel Castellà i Gili', organitzat pel Club d'Escacs Sant Josep d'aquesta localitat i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Badalona i de la federació espanyola i catalana d'aquest esport.

El torneig, que forma part del X Circuit Català d'Oberts Internacionals, és vàlid per al rànquing oficial i es disputarà en nou rondes segons el sistema suís. Es preveu la participació d'uns tres-cents jugadors, cosa que el converteix en un dels tornejos més importants de Catalunya, tant en aquest aspecte com en qualitat de joc.

Entre els participants d'aquest any que aniran a Badalona destaquen els peruans Jorge i Daysi Cori, de 16 i 17 anys, respectivament, que aquest any són els favorits per guanyar el Campionat del Món Juny d'Escacs. I en altres categories també hi assistiran mestres internacionals com Joan Fluvià (CAT), Lázaro de la Riba (CAS), Marcelo Panel (ITÀ) i el mestre de la Federació Internacional d'Escacs (FIDE) el badaloní, Ramon José Abril. Els guanyadors s'enduran premis que oscil·len entre els 40 i els 900 euros, segons les categories.

Llegiu més informacions de Badalona a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA.

0 Comentaris
cargando