Badalona es converteix en la capital estatal dels escacs

Fins al 10 d'agost la ciutat acull el 39è Obert Internacional 'Memorial Miquel Castellà i Gili'

Un moment del torneig d’escacs Ciutat de Badalona.

Un moment del torneig d’escacs Ciutat de Badalona. / OPEN CIUTAT DE BADALONA

1
Es llegeix en minuts
M. C / Badalona

Els professionals i aficionats delsescacstenen des d'avui fins al10 d'agostuna cita aBadalona. La ciutat acull el39è Obert Internacional d'Escacs Ciutat de Badalona Memorial Miquel Castellà i Gili', organitzat pelClub d'Escacs Sant Josepd'aquesta localitat i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Badalonai de la federació espanyola i catalana d'aquest esport.

El torneig, que forma part delX Circuit Català d'Oberts Internacionals, és vàlid per al rànquing oficial i es disputarà en nou rondes segons el sistema suís. Es preveu la participació d'unstres-cents jugadors, cosa que el converteix en un dels tornejos més importants de Catalunya, tant en aquest aspecte com en qualitat de joc.

Notícies relacionades

Entre els participants d'aquest any que aniran a Badalona destaquen els peruansJorgeiDaysi Cori, de 16 i 17 anys, respectivament, que aquest any són els favorits per guanyar el Campionat del Món Juny d'Escacs. I en altres categories també hi assistiran mestres internacionals comJoan Fluvià (CAT),Lázaro de la Riba(CAS),Marcelo Panel (ITÀ) i el mestre de la Federació Internacional d'Escacs (FIDE) el badaloní,Ramon José Abril. Els guanyadors s'enduran premis que oscil·len entre els 40 i els 900 euros, segons les categories.

Llegiu més informacions de Badalona a l'edició local