Successos

Sabadell reactiva un dispositiu especial per identificar els autors dels incendis de contenidors

Des de principis de novembre s'han cremat gairebé 40 contenidors i s'han vist afectats més de 25 vehicles

Un cotxe i una moto cremats a Sabadell. 

Un cotxe i una moto cremats a Sabadell.  / ACN

1
Es llegeix en minuts
EUROPA PRESS / SABADELL

L'Ajuntament de Sabadell ha reactivat el dispositiu especial de vigilància, en una col·laboració conjunta entre la Policia Municipal i Mossos d'Esquadra, per identificar l'autor o els autors de la crema de contenidors en diversos punts de la ciutat.

L'alcalde de la localitat, Maties Serracant, ha precisat que es tracta d'una mesura que ha tingut "importants resultats positius" amb anterioritat, permetent detenir els responsables d'aquests actes vandàlics.

Ha destacat que el 2016 es van detenir vuit persones i tres persones més entre gener i febrer de 2017, i que aquest treball conjunt entre Mossos i Policia ha permès aconseguir un perfil molt acotat del possible responsable de la crema de 16 contenidors l'1 de novembre al barri de la Creu Alta.

L'Ajuntament està estudiant canviar "de manera progressiva" els contenidors cremats per un model metàl·lic, que espera adquirir un primer lot els propers dies; això permetria fer de tallafoc a la vegada que seria més difícil la propagació de les flames.

Notícies relacionades

El 7 de novembre, els Bombers van registrar 25 vehicles i 21 contenidors cremats en menys d'una hora en diferents punts de la localitat, uns fets que s'han repetit posteriorment però en menor grau.

Més notícies de Sabadell

Temes:

Incendis