Fira

Sabadell acull per 6è any consecutiu l'exposició més gran d'Europa de Playmobil

Aquest any la mostra es dedicarà a l'astronomia i comptarà amb un espai planetari

capsaleresclicks8151x315

capsaleresclicks8151x315

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / SABADELL

La fira europea més gran sobre el món dels ninots Playmobil torna a Sabadell per 6è any consecutiu els pròxims 6 i 7 de maig. Durant dos dies, el recinte Fira Sabadell acollirà una multitud de clics, una joguina de referència de moltes generacions que s'ha convertit en un objecte de col·leccionisme i un recurs freqüent en el món de la comunicació des de la seva aparició a Alemanya a la dècada dels 70.

Amb el títol “A Sabadell som Clics”, l'Ajuntament, la Fira Sabadell i l'associació catalana Catclicks, amb la col·laboració de l'Associació Astronòmica de Sabadell, l'Aeroclub Sabadell, l'Institut d'Investigació i Innovació del Parc Taulí i Kids&Us, presenten una mostra que reuneix les condicions per posicionar-se com la més destacada per l'espai destinat a l'exposició i per les dimensions dels diorames fets amb clics que s'hi presentaran.

Aquest any hi haurà més diorames que en edicions anteriors i es preveu que les maquetes siguin molt més grans. Les temàtiques giraran al voltant del món dels pirates, els vikings, els parcs d'atraccions, el Segle d'Or o l'època de Napoleó, entre molts altres. La Fira pretén acostar a tothom els escenaris que es poden reproduir amb la gran quantitat d'accessoris, vehicles o edificis de què que disposen aquests ninots.

També hi haurà un apartat especial dedicat a l'astronomia, que comptarà amb la col·laboració de l'Associació Astronòmica de Sabadell, i s'estrena un espai planetari.

PROGRAMA D'ACTIVITATS

En paral·lel a aquestes novetats es proposa un programa d'activitats entre les quals destaca el “Buscaclick”, en la qual els visitants hauran de localitzar les figures representades en un full que se'ls donarà a l'entrada. Tothom que les trobi, accedirà a un sorteig de lots de Playmobil.

A més, aquest any també es farà un contacontes en anglès a càrrec de Kid&Us, tallers infantils on es podran fer manualitats, pintar o disfrutar de jocs gegants.

Notícies relacionades

Els diners recaptats per la fira es destinaran, una vegada més, a causes solidàries. Aquest any, l'organització col·labora amb la Corporació Sanitària del Parc Taulí i els fons aniran destinats a l'Escola del Taulí o aula hospitalària, on els més petits poden rebre atenció educativa quan, per malaltia, necessiten hospitalització i no poden anar a classe.

Més notícies de Sabadell

Temes:

Joguines