Atac feixista

Denuncien actes vandàlics contra la mesquita de Can Feu de Sabadell

La Taula de Creences considera aquests successos una mostra d'islamofòbia

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / SABADELL

La Taula de Creences i Conviccions de Sabadell considera que la pintada feixista apareguda en la mesquita El Saadha, del barri de Can Feu, respon a un acte d'islamofòbia. Per això, els seus representants han elaborat un manifest en el qual expressen la seva preocupació pel “creixent i generalitzat nombre d'accions i actituds d'incitació a l'odi i a la intolerància per suposades raons d'identitat, ideologia, orientació sexual o de diversitat religiosa”.

La Taula de Creences mostra així la seva solidaritat i recolzament a les persones membres de la mesquita El Saadah. A més, considera que fa falta respondre “amb la defensa ferma de la convivència i els drets civils per a tot el món. No permetem que s'estigmatitzin els nostres veïns d'origen musulmà”.

Notícies relacionades

La Taula, formada per unes setanta esglésies i comunitats religioses, és un espai de debat, reflexió i consens de tots els àmbits de gestió de la diversitat religiosa a la ciutat. Els membres participen en l'actualització del Mapa de Creences i Conviccions de Sabadell i col·laboren amb l'organització de la Jornada de Portes Obertes als Centres de Culte.

Més notícies de Sabadell

Temes:

Musulmans