Socialistes

El PSC de Sabadell encamina l'elecció d'una nova executiva local

La formació dona per acabat el treball de la gestora que l'ha dirigit l'últim any

Admet que la marxa del regidor Lluís Monge i de Carles Bosch "ha estat el cop definitiu" per tancar etapa

1
Es llegeix en minuts
ACN / SABADELL

El PSC de Sabadell demana donar per finalitzada la gestora que ha dirigit el partit durant l'últim any i anuncia l'inici del tràmit per escollir una nova executiva. La formació assenyala que “un procés d'entesa i diàleg” entre bona part de l'agrupació, que fa dos anys que està enfrontada, ha permès prendre aquesta decisió.

Els socialistes reconeixen que el conegut com ‘Caso Mercuri’ ha estat l'element principal de la crisi que ha viscut el partit a Sabadell, però asseguren que aquesta etapa està superada. Al mateix temps, assenyalen que la marxa del partit del regidor Lluís Monge i de Carles Bosch el mes de desembre passat “ha estat el cop definitiu per dir prou a les desconfiances i donar una nova oportunitat al diàleg”.

El PSC assegura que la crisi que ha viscut la formació els darrers anys ha provocat un descens del nombre de militants i ha “deteriorat” la relació dins de l'agrupació, fet que va motivar la creació d'una gestora a finals de 2015, amb l'objectiu de fixar un nou rumb que resolgués els problemes interns.

Amb tot, el partit va viure un nou capítol de malestar intern a les portes de Nadal, quan Monge i Bosch van trencar el carnet del PSC per desavinences internes i van anunciar que continuaven a l'Ajuntament com a regidors no adscrits.

La formació afirma que aquest episodi va ser el detonant “per dir prou a les desconfiances, recels, diferències i retrets, i donar una oportunitat al diàleg, al treball conjunt, a les coincidències, a la sinceritat i al futur”.

Notícies relacionades

Amb la fi de la gestora i l'inici del procés per escollir una nova executiva, l'agrupació local del PSC aspira a tornar a ser el principal partit de Sabadell, ja que considera que el Govern municipal està donant “senyals evidents de desgast i inoperància”.

Més notícies de Sabadell

Temes:

PSC PSC