Salut

La Policia Municipal de Sabadell comptarà amb desfibril·ladors a les unitats mòbils

La xarxa d'equipaments s'ha incrementat arribant a 19 repartits per tota la ciutat

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / SABADELL

La xarxa d'equipaments municipals cardioprotegits s'amplia a Sabadell. Així, a més d'instal·lar-ne tres a diferents equipaments de la ciutat, s'instal·laran un total de 15 desfibril·ladors a les unitats mòbils de la policia municipal.

A més, es valorarà la necessitat d'instal·lar aparells al carrer i acompanyar-ho d'una campanya de formació i sensibilització, primer als efectius policials i després al conjunt de la ciutadania.

El regidor de Salut, Ramon Vidal, destaca que “l'infart de miocardi és la principal causa de mort sobtada a Catalunya i moltes vegades es produeix fora d'un entorn sanitari. En aquests casos, és fonamental l'anomenada cadena de supervivència, on cal la implicació de professionals sanitaris però també de la ciutadania. L'ampliació de la xarxa de desfibril·ladors i la formació i sensibilització de tots per actuar en cas necessari, farà possible que Sabadell es consolidi com a ciutat cardioprotegida”.

Els desfibril·ladors repartits per la ciutat es troben al Mercat Central, la Fira Sabadell, els teatres municipals La Faràndula, Principal i l'Estruch, la Biblioteca Vapor Badia, el Casal Pere Quart, el Vapor Llonch i els complexos esportius Olimpia i Sant Oleguer.

Notícies relacionades

Completen el mapa actual d'altres espais esportius com els pavellons del Nord, de Gràcia, Cal Balsach i el municipal d'Esports, el Complex Esportiu Sabadell Sud, la Pista Coberta d'Atletisme i, en època d'estiu, la Bassa i les piscines municipals Olimpia, Can Marcet, Campoamor i Parc del Nord.

Més notícies de Sabadell

Temes:

Malalties