Manifestació pels presos

La manifestació de dissabte d'Òmnium i ANC busca omplir el carrer Marina

Les organitzacions anuncien que ja s'han llogat 574 autobusos a tot el territori per a la 'Diada de la llibertat'

entidades

entidades

1
Es llegeix en minuts

Les organitzacions sobiranistes ANC i Òmnium Cultural han anunciat aquest dijous els detalls de la manifestació de dissabte, 11 de novembre, a les cinc de la tarda per la "llibertat dels presos polítics". Batejada com la 'Diada Nacional de la Llibertat', els portaveus de les entitats han informat que l'objectiu de la manifestació és omplir tot el carrer Marina de Barcelona. 

Notícies relacionades

El recorregut de la manifestació serà de cinc carrers, començant la capçalera a la unió del carrer Pujades amb Marina i estenent-se fins a la cruïlla amb travessera de Gràcia. El final de la marxa està fixat a l'avinguda Icària, on hi haurà parlaments i concerts. Això sumaria un total de tres quilòmetres de longitud des del seu naixement al barri de Gràcia.

Les entitats també han anunciat que la capçalera de la manifestació, que tindrà per lema 'Llibertat presos polítics. Som República', estarà presidida per familiars dels exconsellers presos i dels líders d'Òmnium i ANC, Jordi Cuixart i Jordi Sànchez. Les organitzacions han confirmat que ja s'han llogat 574 autobusos des de diferents punts del territori català per a assistir a la concentració.