MOBILITZACIÓ A SANTA COLOMA

Iglesias, Colau i Domènech defensaran la sobirania de Catalunya en un acte de la Diada

Els comuns estan preparant una mobilització l'11 de setembre a Santa Coloma de Gramenet

zentauroepp34235940 barcelona  barcelon s  11 06 2016  politica      elecciones 170901124125

zentauroepp34235940 barcelona barcelon s 11 06 2016 politica elecciones 170901124125 / DANNY CAMINAL

1
Es llegeix en minuts
Europa Press / Barcelona

El secretari general de PodemPablo Iglesias, participarà en l'acte de la Diada que els comuns preparen per a l'11 de Setembre a Santa Coloma de Gramenet, en què també intervindran els líders de Catalunya en Comú, Ada Colau i Xavier Domènech, "en defensa de la sobirania" de Catalunya.

Fonts dels comuns han explicat a Europa Press que l'acte tindrà lloc al migdia al parc de Can Zam de Santa Coloma i que l'eslògan serà 'Una Catalunya sobirana, diversa i valenta', que els tres líders prendran la paraula i que hi haurà actuacions musicals.

Les mateixes fonts han assegurat que la mobilització s'emmarca en un començament del curs polític que ha estat marcat pels "atacs del Govern del PP" a la sobirania de Catalunya.

"Des del FLA i la llei Montoro que asfixien i controlen les nostres finances, fins a les més de 30 lleis recorregudes pel Govern", afegeixen, i destaquen la constant negativa del president del Govern, Mariano Rajoy, que se celebri el referèndum efectiu i amb totes les garanties que Catalunya en Comú i Podem defensen.

Els comuns veuen la pròxima Diada com una oportunitat "immillorable" per defensar la sobirania del poble català a Catalunya, a l'Estat i a Europa.

Denunciar el bloqueig

Reunint Iglesias, Colau i Domènech, Catalunya en Comú pretén visualitzar "un sol poble construint una Catalunya nova" i defensar que la situació de bloqueig que viu la comunitat només la pot desencallar una nova majoria: la immensa majoria del poble català a favor del dret a decidir, exposen.

"Catalunya és el sentit, la gent és la força. Aquest 11 de Setembre és el moment, no només de reivindicar un país del qual estem profundament orgullosos, sinó també de dibuixar el país de demà" per al qual demanen un projecte diferent i millor del que ha governat fins ara.

Notícies relacionades

Demanen que aquesta nova Catalunya tanqui les portes a la corrupció, amb més democràcia, transparència i participació ciutadana, que ataqui la situació d'emergència social, que aposti per la sobirania energètica i les renovables i que modernitzi l'economia "per entrar de ple en el segle XXI".

"Que entengui, en definitiva, que els drets nacionals són indissociables dels socials perquè un país és la seva gent", expliquen les mateixes fonts.