EL DESAFIAMENT SOBIRANISTA

Mas diu que les seves adjudicacions d'obra pública van ser millors que les del tripartit

L'expresident respon així davant les irregularitats detectades en les licitacions sota el seu mandat, segons un informe d'Infraestructures.cat

zentauroepp39483873 artur mas  expresident de la generalitat  conversant amb un 170728214259

zentauroepp39483873 artur mas expresident de la generalitat conversant amb un 170728214259 / Norma Vidal

1
Es llegeix en minuts
ACN / Efe / Sant Esteve de Palautordera

L'expresident de la Generalitat Artur Mas ha defensat aquest divendres a la tarda que, quan ell era el màxim responsable del Govern, "es van fer les coses millor que amb els governs del tripartit" pel que fa a les adjudicacions d'obra pública.

Mas va respondre així al ser preguntat per una suposada trama de licitacions, sota el seu mandat, que recull un informe del consell d'administració de l'empresa pública Infraestructures.cat (antiga GISA), ara en mans d'ERC.

L'excap de l'Executiu català ha afirmat, durant la inauguració del Meeting Point de la JNC Sant Esteve de Palautordera, que tot això és el resultat d'una estratègia conjunta del Govern de Mariano Rajoy i alguns mitjans de comunicació que pretenen "destruir simbolismes en el món sobiranista" per "carregar-se l'invent sencer". 

"En legítima defensa"

Notícies relacionades

Mas també ha acusat l'Estat de "voler imposar la llei de la força" d'una manera "brutal, rotunda i furibunda". Ha afirmat que el sobiranisme "està actuant en legítima defensa" perquè s'està veient "atacat i oprimit". 

Segons l'expresident, les forces independentistes volen "fer les coses bé", a través, per exemple, d'una llei de referèndum per donar "empara legal" al referèndum previst per a l'1 d'octubre. "L'Estat espanyol és qui més incompleix la legislació europea", ha assegurat, per afegir que "quan els convé es passen la llei pel forro".