LA LEGISLATURA ESPANYOLA

El PP a Sánchez: "Això no és seriós, és un espectacle de confusió"

Andrea Levy carrega contra el PSOE per "treure's cada dia" una oferta "de la màniga" i "enganyar" el seu partit, els espanyols i la resta de forces polítiques

Els populars conviden Rivera a explicar si recolza la nova proposta i critiquen el "paperot" a què es veu sotmès el líder del partit taronja

dcaminal32996290 madrid 29 02 2016  politica rueda de prensa de la 160229140607

dcaminal32996290 madrid 29 02 2016 politica rueda de prensa de la 160229140607 / Agustin CATALAN

1
Es llegeix en minuts
PATRICIA MARTÍN / MADRID

El PP ha sortit aquest dilluns en tromba a carregar contra Pedro Sánchez per haver enviat una nova oferta "d'esquerres" a Podem, les seves confluències i IU per tenir el seu suport de cara a la seva investidura. Després del comitè de direcció del PP presidit per Mariano RajoyAndrea Levy ha considerat que el líder del PSOE "cada dia es treu un programa de la màniga", cosa que en la seva opinió "no és seriós" i forma part d'un "espectacle de confusió" que està protagonitzant des que es van celebrar les eleccions. 

Segons la interpretació del PP, Sánchez està "enganyant tothom". En primer lloc, els espanyols per fer-los creure "que amb reunions se sumen suports" que de moment no té per ser investit. En segon lloc, el PSOE, per sotmetre un acord a la militància que avui, amb la nova oferta, queda en paper mullat. En tercer lloc Albert Rivera, que aquest dilluns, segons la seva opinió, hauria de "donar explicacions" sobre si recolza les noves propostes socialistes. "Quin paperot", ha assenyalat Levy en referència al líder 'taronja'. La dirigent conservadora ha dubtat fins i tot que Ciutadans voti favorablement Sánchez si aquest insisteix a incorporar noves mesures al seu programa de govern.

Per últim, la dirigent conservadora ha considerat que Sánchez està "enganyant" Pablo Iglesias, al presentar ofertes diferents de Podem i les seves confluències. 

ELS DESQUALIFICATIUS

Notícies relacionades

"Quin espectacle amb trets vergonyosos [...] Això és la casa dels embolics. Quina pèrdua de temps, em dol veure una cosa així", ha sentenciat, a més de mostrar-se convençuda que Sánchez no aconseguirà el seu objectiu, sinó un sonor "fracàs" i que serà, per tant, "Sánchez el breu". 

Levy ha aprofitat a més unes declaracions de Carme ChacónCarme Chacón en què la dirigent advoca perquè s'obri el debat sobre la celebració d'un referèndum a Catalunya si en aquesta comunitat fracassa la consulta sobre la reforma de la Constitució que proposa el PSOE per assegurar que l'acord socialista amb Ciutadans implica el dret a decidir. En aquest sentit, ha invitat Rivera a assenyalar si està a favor d'aquesta consulta.