Dues mirades

Salvadors

I ara, salvadors i abusadors, vosaltres que us arrogueu tant poder, tant orgull i tantes raons, podeu dir-nos com se seguirà endavant sense humiliar la meitat de la població

1
Es llegeix en minuts
jjubierre39981788 ple parlamenr convocatoria referendum  foto ferran sendra170906214841

jjubierre39981788 ple parlamenr convocatoria referendum foto ferran sendra170906214841 / FERRAN SENDRA

Se’ns ha omplert el país de salvadors. A un costat i l’altre de l’Ebre. Uns ens volen salvar dels ferotges lleons constitucionalistes. Altres, de les urpes del drac independentista. Salvadors que criden a la desobediència com qui anima a anar d’excursió. Salvadors pocavergonyes que ara senten vergonya del que han impulsat. Salvadors que apel·len a l’èpica mentre milions de persones només anhelen una prosa que els garanteixi una vida digna. Salvadors ingenus i narcisistes que es creuen ungits per la raó absoluta. Salvadors que no saben a qui salven, només a si mateixos. 

 

Entretots

Título del tema (Auto)

Subtítulo del tema (Auto)

 

Se’ns ha omplert el país d’abusadors. A un costat i a l’altre de l’Ebre. Abusadors que primer menyspreen i després exigeixen afectes. Abusadors d’urnes contra l’Estatut, però que satanitzen referèndums. Abusadors que, al Parlament, no només furten els drets d’altres diputats i dels ciutadans que representen (exactament, la meitat de la població), sinó que també repudien els funcionaris que els adverteixen dels seus abusos. Abusadors que clamen a la democràcia mentre exhalen totalitarisme. Abusadors que riuen, que assenyalen, que denigren els discrepants com sempre han fet els abusadors.

Notícies relacionades

    

I ara, salvadors i abusadors, vos­altres que us arrogueu tant poder, tant orgull i tantes raons, podeu dir-nos com se superarà la desconfiança que ha nascut entre els ciutadans. ¿Com se segueix endavant sense humiliar la meitat de la població?