Missatges ultres

Torquemada en bus

En ple segle XXI, reduir la identitat de gènere als òrgans sexuals només pot ser producte de la ignorància o del fanatisme

1
Es llegeix en minuts
fcasals37706133 arsuaga contra170719174006

fcasals37706133 arsuaga contra170719174006

¿Com devien ser de petits els que en edat adulta es dediquen a fastiguejar la vida dels altres? ¿Compartien caramels? ¿Eren bons companys o ja es dedicaven a molestar i menysprear els uns i els altres, dient qui pot jugar i mirant de canviar les normes del joc a la seva conveniència? Posats a qüestionar, potser ens podríem preguntar pel feliç moment que van venir al món. ¿Ja van néixer amb ànim d’insultar tots aquells a qui eren incapaços de comprendre? 

Notícies relacionades

No hi ha respostes per a cap d’aquestes preguntes. Bàsicament per impossibles de contestar, per inútils i per nècies. Tan nècies com aquell autobús que la plataforma ultracatòlica Hazte Oír va pintar de taronja cridaner, amb les siluetes d’un nen i una nena i un missatge insultant: «Els nens tenen penis. Les nenes tenen vulva. Que no t’enganyin. Si neixes home, ets home. Si neixes dona, ho seguiràs sent». 

En ple segle XXI, reduir la identitat de gènere als òrgans sexuals només pot ser producte de la ignorància o del fanatisme. Si a sobre es vol alliçonar sobre l’error dirigint el missatge als nens, menyspreant el patiment que alguns puguin patir, desproveint-los de qualsevol possible solució futura, la infàmia arriba a un nivell de crueltat insuportable. Per sort, el temps de Torquemada ja ha passat, encara que ara intenti viatjar en bus.

Temes:

Sexisme