Macron, la seva senyora i el doble tracte en el periodisme 'seriós'

Hi ha moltes preguntes que no es plantegen quan és l'home el que té 20 anys més que la dona

2
Es llegeix en minuts
trogneux

trogneux

Quan escric aquest article Emmanuel Macron encara no és president de França, però dono per fet que quan l'article es publiqui ja ho serà.

Potser sabeu que soc trilingüe anglès-francès-espanyol i que de fet la meva última novel·la es va escriure en francès. Doncs he mirat tots els articles que hi ha escrits sobre Brigitte, la seva dona, en mitjans francesos. He buscat a 'Le Figaro', 'Libération', 'Le Monde', 'Le Parisien', 'La Tribune'… En mitjans seriosos. Que si vesteix de Luis Vuitton, que si era la seva professora, que si assisteix a totes les seves reunions, que si té set nets, que si la seva família és milionària, que si tenien una fàbrica de xocolata, que si s'ha fet la cirurgia estètica… i sempre en cada article, en ABSOLUTAMENT TOTS, s'esmenta el fet que Brigitte és 24 anys més gran que el seu marit.

Després he anat a buscar tot el que hi ha publicat en anglès sobre Melania Trump. Hi ha moltíssima cosa perquè últimament circulen molts rumors de crisi en el matrimoni Trump. Bé, he mirat a 'The Wall Street Journal', a 'The New York Times', 'USA Today', 'New York Post', 'Washington Post', AOL, CNN.... De nou, mitjans seriosos. Que si parla cinc idiomes, que si l'escot que va portar a tal esdeveniment era inapropiat, que si va donar un 'like' a un compte de Twitter d'un periodista, que si va posar despullada, que si no es parla amb el germanastre, que si es porta malament amb la fillastra, que si la cirurgia estètica (sí, aquesta també s'ha fet cirurgia estètica, però moltíssima més, veus les fotos de l'abans i després i semblen dues Melania) que si abans era morena, que si ha demandat el 'Daily Mail' per dir que va ser 'escort', que si…. I en ABSOLUTAMENT CAP s'esmenta que ella és 24 anys més jove que el seu marit

D'aquí salto a una bestiesa d'article publicat en un diari de la competència que es titula: "Així és lligar amb un home més jove i així sol acabar la relació", ple de tòpics. Que si les dones busquen els homes joves perquè són millors al llit. Com si el llit només fos penetració. Que els ho preguntin a les lesbianes. Que si es cansen d'ells perquè no tenen tema de conversa. Com si un home de 25 anys fos idiota. Macron, sense anar més lluny, ja era doctor en Filosofia i Ciències Polítiques als 22. Que si la relació neix amb la data de caducitat posada. Doncs Emmanuel i Brigitte fa 20 anys que estan junts i 10 casats. Però, com prova el cas del matrimoni Trump, cap d'aquestes preguntes es planteja ni sorprèn a ningú quan el que és vint i tants anys més gran és ell.

¿EL MATEIX TRACTE?

Notícies relacionades

En fi, a mi després d'això que no em diguin que les dones rebem el mateix tracte en mitjans perquè m'agafen moltes ganes de riure. I a banda d'això reconec a la parella Macron-Trogneux una enorme intel·ligència a l'haver sabut rendibilitzar el que en principi era un desavantatge (la seva diferència d'edat) per vendre-ho als mitjans com la gran història d'amor que va poder vèncer la incomprensió del món.

El més trist és que el seu cas es vegi estrany i la parella hagi hagut de capitalitzar la seva història i fer-ne un ítem comunicable, i en el cas de Trump la mateixa història, però a la inversa, sigui simplement el normal: milionari es compra dona florero