Descobreix qui és la veu de l'anunci de la Grossa

El músic cubà Mel Semé és l'intèrpret de la sintonia

cantante-de-la-grossa-3

cantante-de-la-grossa-3

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

A l'anunci de la Grossa d'aquest any desfilen tota una sèrie de personatges odiosos, des de guaperes insolents a una plasta nocturna de Whatsapp, mentre una veu amb un accent exòtic recorda, cantant, que tots ells han "comprat la Grossa". Durant la retransmissió del sorteig, TV-3 ha presentat la veu que està darrere d'aquesta sintonia perforant: es tracta del músic  Mel Semé, un cubà nascut a Camagüey fill de pares haitians. 

Segons la web de Semé, després de graduar-se a la universitat de música de l'Havana i formar part de l'Orquestra Simfònica de l'Havana i l'Orquestra Simfònica de Camagüey "va viure una temporada a Lichtenstein i Suïssa on va impartir cursos de percussió i interpretació. Després va viatjar per Europa de gira amb diferents projectes musicals (Jane Bunnet, David Virelles, Master Fatman, entre altres) per Alemanya, Àustria, França, Itàlia, Holanda, Bèlgica, Suècia, i Dinamarca, país on va residir durant un temps i on va ampliar els seus coneixements musicals compartint escenari amb músics de l'escena escandinava. Des de l'any 2003 resideix a Barcelona".

Notícies relacionades

Ha compartit escenari amb músics com Youssou Ndour, Fito Páez, Damien Rice, Steward Copeland i Steve Coleman. A Barcelona lidera el grup Black Gandhi i col·labora habitualment en projectes de Man Ex Maquina, Barcelona Sessions o Skyland.

Semé es va presentar al concurs 'El número u': aquí hi ha el vídeo de la seva presentació.

Temes:

La Grossa