PARELLA TRADICIONAL

Miranda Kerr i Evan Spiegel esperen el seu primer fill en comú

La model i el fundador de Snapchat es van casar fa sis mesos

zentauroepp38663106 gente  boda miranda kerr y evan spiegel foto instagram171115191144

zentauroepp38663106 gente boda miranda kerr y evan spiegel foto instagram171115191144

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

"Evan i Flynn esperen donar la benvinguda a un nou membre de la família". El representant de Miranda Kerr ha confirmat així l'embaràs de la model a través d'un comunicat que ha publicat la revista People.

Kerr, de 34 anys, i Evan Spiegel, de 27, es van donar el sí, vull, al mes de maig. Per a l'exdona d'Orlando Bloom es tracta del seu segon fill, ja que va ser mare per primer cop de Flynn, de 5 anys, durant el seu matrimoni amb l'actor britànic, mentre que per al fundador de Snapchat es tracta del seu primer baby.

Sense sexe fins al matrimoni

Notícies relacionades

La parella es va conèixer el 2014, i sempre han sigut molt discrets pel que fa a la seva vida privada. Uns mesos abans de contraure matrimoni, Kerr va revelar que amb Spiegel no mantenia relacions sexuals, ja que s'esperaven a ser marit i muller. En una entrevista amb The Times, la top va assegurar que el seu multimilionari nòvio és "molt tradicional". 

A l'exàngel de Victoria's Secret també li van preguntar si ella i el seu llavors promès estaven planejant tenir un fill i va respondre: "No fins després que ens casem", i així ha sigut.

Temes:

Embaràs