Edurne també es despulla a Instagram

La cantant mostra la seva anatomia de forma suggerent i De Gea baveja davant la foto

edurne

edurne

1
Es llegeix en minuts

La cantant Edurne se suma a la moda de fotografiar-se seminua a Instagram. Aquest últim mes, l'actriu Úrsula Corberó, l'exgimnasta Almudena Cid o la model Patricia Gómez, per posar només tres exemples, han pujat als seus comptes de la xarxa social imatges en què posen suggerents i lleugeres de roba. I Edurne no ha volgut ser menys, i ha posat en 'topless' i d'esquena. 

I el seu nòvio David de Gea no ha dubtat a 'emoticonejar' el que li ha semblat la imatge, amb dues caretes bavejant com a únic comentari:

Però no ha sigut l'únic, perquè a penes 24 hores després de pujar la foto a Instagram, la cantant ja havia rebut gairebé 40.000 'm'agrada' al seu posat estiuenc lleugera de roba.

Notícies relacionades

No és la primera vegada aquest estiu que l'artista revoluciona Instagram amb una de les seves suggerents imatges. Fa poc més de tres setmanes, el 23 de juliol, ja sorprenia amb un "joc de llums i ombres", d'esquena en biquini, en què semblava que el cul li queda al descobert.

Potser després de l'èxit d'aquesta imatge (va obtenir més de 43.000 'm'agrada' i gairebé 170 comentaris) ha decidit tornar al joc de "llums i ombres", però aquesta vegada en 'topless' i sense mostrar la part baixa de la seva anatomia.