A INSTAGRAM

Ronaldo, de vacances amb la "combinació perfecta"

L'astre portuguès es fotografia amb el també futbolista José Semedo, amb qui ja va fer una escapada a Saint-Tropez fa dos estius

sin-ttulo

sin-ttulo

1
Es llegeix en minuts

Si dissabte passat Cristiano Ronaldo va publicar una imatge al seu compte  d'Instagram amb els seus bessons, nascuts d'un ventre de lloguer als EUA el dia 8, ara li ha arribat el torn al seu amic José Semedo, amb qui forma "la combinació perfecta: xocolata negra i blanca".

L'astre del Reial Madrid està de vacances amb Semedo, futbolista com ell i amb qui va iniciar una gran amistat fa uns 15 anys, quan van coincidir a l'Sporting de Portugal. Semedo també és habitual d'Instagram, on també penja fotos amb el jugador blanc, però no lluint cos, com ell.

Però sí que és un dels amics del grup d'íntims que sol acompanyar el lusità en les seves escapades, i ja va estar amb ell de vacances a la localitat francesa de Saint-Tropez fa dos estius. De fet, s'especula que és la persona amb qui el lusità es feia una afectuosa abraçada que va fer parlar molt:

Notícies relacionades

No és la primera vegada que Ronaldo penja a les seves xarxes socials fotos o textos que creen ambigüitat. També es va especular molt, uns mesos després de la imatge de Saint-Tropez, amb la 'boda' de l'astre madrileny amb el campió de kick boxing Badr HariBadr Hari

De moment, poc o res se sap de la guapa model Georgina Rodríguez, amb qui se suposa que el jugador blanc té una relació i que podria estar embarassada del futbolista, segons es va especular al maig, quan Ronaldo va publicar una foto a Instagram acariciant el ventre de Georgina.