UN ENLLAÇ DE 400.000 EUROS

El casament de Pippa, el debut de Meghan

Finalment el príncep Enric anirà a la boda de la seva cunyada acompanyat per la seva nòvia, l'actriu Meghan Markle

 

  / ANDREW MATTHEWS

2
Es llegeix en minuts
BEGOÑA ARCE / LONDRES

Que sonin les gaites i s'obri el cel. Tot està a punt per al casament de la 'germaníssima'.

Pippa Middleton, de 33 anys, James Matthews, de 41, es casen aquest dissabte al camp anglès. Ella es dedica a disfrutar de la vida social. Ell és gestor de fons i evidentment multimilionari. La parella ha triat una petita església, Saint Mark’s Church, al comtat de Berkshire, al sud-est d'Anglaterra, com a escenari de l'esdeveniment social de l'any.

Els jardiners encara polien aquest divendres la gespa de l'entrada al temple, mentre a l'interior es preparaven cadires i adorns florals. Un enllaç “íntim” comparat amb el que va ser el casament fa sis anys dels ducs de Cambridge. La parella reial, igual que el príncep Enric, figura entre els 150 convidats que assistiran a la cerimònia. El vestit de la núvia segueix sent el gran secret. El 'Daily Telegraph' s'inclina pel modista Giles Deacon, que ha visitat en diverses ocasions durant els últims mesos la promesa.

El convit tindrà lloc a pocs quilòmetres del temple, als jardins de la mansió on viuen Carole i Michael Middleton al poble de Bucklebury des del 2012. L'àpat va a càrrec de la firma de 'catering' d'alta volada The Admirable Crichton, a uns 200 euros per comensal. El 'Daily Mail' assegura que la celebració tindrà aires escocesos i hi participaran un grup de gaiters.

Un enorme pavelló de vidre, tipus hivernacle, importat de Bèlgica, acollirà els convidats i els protegirà dels xàfecs que s'anuncien. Es calcula que el casament costarà al voltant de 400.000 euros.  

ELS NEBOTS REIALS, PATGE I DAMA D'HONOR

Notícies relacionades

Els ulls estaran posats en els nebots reials de la núvia, Jordi, de 3 anys, que farà de patge, i la seva germana, Carlota, de 2, elegida dama d'honor. I si Pippa es va convertir de la nit al dia en celebritat mundial gràcies al seu suggestiu ‘derrière’ en el casament de la seva germana Caterina, ara es pot veure al seu torn eclipsada per una convidada d'última hora.

Meghan Markle va aterrar dimarts a Londres procedent d'Amèrica i el vehicle que l'esperava va enfilar directament al palau de Kensington. L'actriu americana, de 35 anys, és l'última nòvia del príncep Enric i entre salts d'un continent a un altre, fa gairebé un any que es van veient. Fa uns dies van ser fotografiats besant-se en un partit de polo a Ascot, part del ritual pel qual han de passar les aspirants a la clientela masculina de sang blava. El casament de Pippa pot ser la confirmació oficial d'una relació explosiva, sobre la qual cada vegada hi ha més rumors.