NOMS AMB COGNOM

Els cadells de Hollywood prefereixen ser models

El fill de Sean Penn i la filla de Spielberg són els últims d'una llarga llista de descendents d'estrelles que s'apunten al negoci de la moda

lmmarco36383283 gente   instagram lily rose161122200424

lmmarco36383283 gente instagram lily rose161122200424 / CAMINAL DANNY

2
Es llegeix en minuts
LUIS MIGUEL MARCO / BARCELONA

Ja es veurà si es cansen ells o si es cansen d’ells, però el cas és que la indústria de la moda, sempre àvida de cares noves, ha trobat en els fills de les estrelles de Hollywood un autèntic calador. Els últims cadells a firmar un contracte amb una agència que els representi són Hopper Penn, fill de Sean Penn i la seva ex Robin Wright; i Destry Allyn Spielberg, filla de Steven Spielberg. 

    

Hopper Jack Penn – un tribut a Dennis Hopper i Jack Nicholson– té 23 anys. Ja el vam veure, amb els cabells més curts, amb la seva germana Dylan, en una campanya de la firma de roba Fay, però ara el noi, molt semblant al seu pare però més alt, s’ho ha pres seriosament i ha firmat amb l’agència de models Wihelmina.

    Per la seva part, Destry Allyn, de 19 anys, en fa cinc que va debutar a Instagram. Pocs sabien llavors que aquella it girl que posava amb celebritats com Elle Fanning era filla de Spielberg. Però aquest novembre ha saltat a la fama al firmar amb l’agència DT, que representa altres fills de famosos (com Ireland, filla d’Alec Baldwin i Kim Basinger) a més d’assessorar socialites com Paris Hilton.

Ja van desfilar junts a la passarel·la de Milà, però en la pròxima campanya de primavera-estiu orquestrada per Domenico Dolce i Stefano Gabbana i realitzada novament a Capri, veurem junts i somrients tres jovencells amb tres cognoms que els deuen sonar. 

El rosset i amb el cabells curts és Rafferty Law, Raff per als amics i rebrot de l’actor Jude Law. Els altres dos són Gabriel-Kane Day-Lewis, de 21 anys i fill de l’actor Daniel Day-Lewis, i Presley Gerber, el fill de 17 anys de l’exmodel i actriu Cindy Crawford. 

 

Per cert que Kaia Gerber, germana de Presley i amb un gran semblant amb la seva mare, també està embarcada en aquesta aventura del modelatge. I en el seu cas sí ha provat sort amb el cine. En aquest llistat també es podria incloure a Alain Fabian Delon, fill d'Alain Delon, i a Jack Kilmer, fill de Val Kilmer. I a les tres filles de Silvester Stallone.

Notícies relacionades

La tendència no és nova. Els modistes sempre s’han acostat als plançons de la vida social. Però per a les firmes de luxe aquesta és una manera de parlar de tu a tu a aquest públic heterogeni que són els mil·lennistes, tan actiu a les xarxes i al punt de mira de les seves estratègies comercials. Per als protagonistes potser és una forma de foguejar-se (i divertir-se) amb les seves primeres feines ben remunerades.

PORTADA DE 'VOGUE' i 'ELLE'

Un cas paradigmàtic és el de Lily-Rose Depp, imatge del perfum més cèlebre, el Chanel número 5. La filla de Johnny Depp i de l’actriu i cantant Vanessa Paradis va ser una de les cares més fotografiades de la desfilada futurista que va oferir Karl Lagerfeld durant la setmana de la moda l’octubre passat. Les revistes 'Vogue' i 'Elle', entre altres, ja l’han consagrat a les seves portades.