PARÈNTESI VACACIONAL

Edurne i David de Gea s'escapen a una illa de Croàcia

La parella segueix unida després de l'escàndol sexual que va esquitxar el porter

mroca34608097 la cantante edurne y el futbolista david de gea por las call160707135908

mroca34608097 la cantante edurne y el futbolista david de gea por las call160707135908 / USG

1
Es llegeix en minuts

David de Gea i Edurne s'han escapat a la illa Hivar, a Croàcia. La parella vol disfrutar d'unes vacances i oblidar-se uns dies de la polèmica generada per la 'trama Torbe'.  

Fonts policials han confirmat que una testimoni protegida ha implicat el porter del Manchester United i Iker Muniain en la investigació per abusos sexuals centrada en el productor porno Ignacio Allende Fernández, àlies Torbe.

D'altra banda, la cantant també s'ha vist esquitxada en el cas, ja que el seu nom es va convertir en 'trending topic' a Twitter, i les mofes sobre la suposada infidelitat del futbolista han agitat la xarxa. Edurne, que ha preferit mantenir-se en silenci, va publicar un missatge d'ànim al seu nòvio desitjant-li sort en el primer partit de la selecció espanyola a l'Eurocopa de França.

Notícies relacionades

Després de l'eliminació d'Espanya, De Gea va tornar Madrid i va visitar la seva parella. Es va rumorejar sobre un pacte entre ells per tractar aquest tema una vegada acabada la competició i ara es confirma que la parella se n'ha anat de vacances. 

De Gea va acompanyar la seva nòvia diumenge al concert que feia a les festes de Terrassa (Vallès Occidental). Després de l'actuació, la parella va tornar a Madrid per posar rumb a l'illa de l'Adriàtic.