Uma, d'assassina a Dolorosa a Sevilla

L'actriu l'arma a les xarxes amb la seva disfressa de verge en un conegut bar

Uma Thurman posa vestida com una Dolorosa i rep el petó d’un admirador en un bar de la capital sevillana.

Uma Thurman posa vestida com una Dolorosa i rep el petó d’un admirador en un bar de la capital sevillana. / TWITTER

1
Es llegeix en minuts
JULIA CAMACHO / SEVILLA

Entrar al bar Garlochí, en ple centre de Sevilla, és endinsar-se en una versió profana de la Setmana Santa: baldaquins, velluts, imatges religioses per tot arreu i un altar que, segons l'estació de l'any, rendeix culte a la Verge del Rocío o a la Setmana de Passió. En aquest escenari, barreja de barroc i 'kitsch', l'actriu nord-americana Uma Thurman devia pensar que la millor forma de passar inadvertida era mimetitzar-se amb l'entorn i disfressar-se de Verge Dolorosa davant la sorpresa inicial i la posterior broma dels clients habituals i els amics que acompanyaven en aquell moment l'estrella hollywoodiana.

Va ser el responsable de l'Andalucía Film Commission qui va posar els sevillans sobre la pista de l'estada de l'actriu, musa de Quentin Tarantino des que va protagonitzar la saga Kill Bill, a la capital sevillana per assistir al casament d'uns coneguts. Això va passar a començaments de mes, però Thurman va decidir passar uns dies més a la ciutat per fer turisme i disfrutar de la seva vida nocturna. I a més de les visites a les botigues de moda locals, de les quals també va quedar prova a les xarxes socials, res millor que passar per un dels bars més emblemàtics de la ciutat, que sorprèn a tothom, i que fins i tot va trobar el seu lloc en el cine de la mà del director Alberto Rodríguez i els policies del seu 'Grupo Siete'.

ESTAMPA DE VERGE DOLOROSA

Notícies relacionades

ESTAMPA DE VERGE DOLOROSALes fotografies que ràpidament van començar a circular per les xarxes socials destapen una Thurman ben ficada en el seu paper, amb tots els detalls d'una verge dolorosa que participa en la processó a la Setmana Santa de Sevilla. No hi van faltar ni corona, ni llàgrimes postisses ni les mans en actitud de recolliment. Les seves poses remataven l'estampa mentre el públic reia la broma i immortalitzava el moment (compartint-lo gairebé al minut). Algun fins i tot es va atrevir a fotografiar-se amb l'actriu, que al febrer va copar portades per la seva cara canviada després d'un mal dia de maquillatge, segons explicaria després.

Les imatges van ser avançades pel diari local 'Centro Histórico', i sembla que no han agradat a molta gent, que sense entendre la broma van carregar a internet contra el que consideren una 'falta de respecte' als costums de la ciutat.

Temes:

Uma Thurman