VÍDEO VIRAL

Zola, el goril·la que balla a ritme frenètic a la piscina

Els seus cuidadors del zoo de Dallas van voler que es refresqués una mica i van tenir una divertida sorpresa

gorilaok

gorilaok

1
Es llegeix en minuts

El estiu ja ha arribat i ho ha fet per a tots. Al zoo de Dallas (Texas, EUA), els cuidadors de Zola, un goril·la mascle de 14 anys, van decidir preparar-li una piscina perquè pogués refrescar-se de la calor. La sorpresa la van tenir al veure que Zola no es va limitar a banyar-se tranquil·lament, sinó que es va posar a ballar a un ritme frenètic. Sorpresos amb la reacció de l'animal, aquest dimarts passat van penjar el vídeo al seu compte de Youtube i l'escena s'ha viralitzat, amb més d'un milió de visualitzacions en a penes quatre dies. 

Des que el zoo va penjar el vídeo, aquest s'ha compartit massivament en xarxes i alguns usuaris de Twitter hi han posat fins i tot música. És el cas de @BobHagh, que ha escollit el tema 'Maniac', una cançó que li va que ni pintada al vídeo original, que no tenia música.

Notícies relacionades

No és la primera vegada que Zola protagonitza un vídeo ballant. El 2011, quan residia al Zoo de Calgary, es va fer famós un vídeo en què semblava que ballés breakdance en un bassal d'aigua. És clar que la combinació ball-aigua li encanta.

El zoo de Dallas ha afirmat, en un comunicat, que el ball és en realitat un joc i que això demostra que Zola està content. La piscina forma part del programa per mantenir els animals feliços i en bona forma. A les xarxes no hi falta qui comenta que on de debò estaria feliç Zola és capbussant-se en el seu hàbitat natural. En aquest cas, a les selves de l'Àfrica central.