Pròxim llançament

Facebook ja permet lligar

La xarxa social prova la secció 'Discover people', per establir relacions sentimentals i/o professionals

facebook-discover-people-800

facebook-discover-people-800

1
Es llegeix en minuts

Facebook està provant una nova secció que es diu 'Discover people' ('Descobreix gent'). Ja està en ús a Nova Zelanda i Austràlia, però encara està en fase de prova a la resta del món. No se sap si arribarà a tenir èxit i vindrà per quedar-se, però sembla que la xarxa social ha apostat fort per l'àmbit de les cites.

La nova funció permet conèixer gent nova a través d'una fitxa personal en què l'usuari introdueix les seves afinitats, la seva localització, una foto i una descripció. Però no només serveix per lligar: també es pot utilitzar per fer nous amics o per augmentar els contactes de negocis. 

Es podrà trobar al menú de 'Navegació' i intentarà bàsicament de poder establir llaços amb persones amb qui mai s'havia tingut connexió abans.

ACTUALITZAR LA INFORMACIÓ

Notícies relacionades

Quan s'entra per primera vegada a la pestanya de 'Discover people', Facebook demana que es modifiquin algunes dades del perfil, com per exemple la descripció i la fotografia. S'ha de tenir en compte que els canvis que es facin a la foto, la descripció, etcètera podran ser vistos per tots els amics que s'hagin agregat, és a dir, que les modificacions que realitzem no s'aplicaran en una biografia exclusiva per a aquesta funció, sinó al perfil general de la xarxa social.

UNA XARXA MOLT ÀMPLIA

Es mostraran en tots els esdeveniments i interessos que tinguem seleccionats els perfils d'altres persones que també comparteixin amb nosaltres aquests interessos. A partir d'aquí, podrem anar explorant aquests perfils i decidint si volem seguir-los o enviar-los una sol·licitud d'amistat per establir algun altre tipus de relació o no. També hi haurà una llista en què apareguin usuaris de Facebook que visquin a la nostra mateixa ciutat o companys de feina o centre acadèmic que no tinguem en la nostra llista d'amics.