MACROESPECTACLE REIVINDICATIU

Serrat i Sisa se sumen al concert en suport als refugiats

S'han esgotat les 14.000 entrades de l'espectacle solidari que se celebrarà a BCN l'11 de febrer

 

  / PERE BATLLE

1
Es llegeix en minuts

Joan Manuel Serrat i Sisa han anunciat aquesta tarda que se sumen al macroconcert de suport als refugiats que se celebrarà a Barcelona el dia 11 de febrer, al Palau Sant Jordi. Els cantautors pugen al cartell del gran concert on ja hi havia Manolo García, Lluís Llach, Sílvia Pérez Cruz, Txarango, Antonio Orozco, Macaco, Sopa de Cabra, Amaral, Los Chichos, Paco Ibáñez, Roger Mas, Marina Rosell, Joan Dausà, Ismael Serrano i Aziza Brahim.

I no són els únics que se sumen a la iniciativa. Aquí teniu més noms: Pablo López, Fermín Muguruza & Niña Coyote eta Chico Tornado, Begun, Ovidi3 i Mireia Vives, i el conjunt flamenc de Pepe Habichuela, José Miguel Carmona, Farruquito, Kiki Morente i Piraña.

Casa nostra, casa vostra, la plataforma organitzadora de l'espectacle, ha comunicat que també s'han esgotat les 14.000 entrades del Palau Sant Jordi.

Notícies relacionades

El Gran Concert per les Persones Refugiades comptarà amb la direcció escenogràfica de La Fura dels Baus.

'MEDITERRÁNEO' VIRALITZAT

Aquest cap de setmana passat, es va distribuir a les pantalles el videoclip amb la versió de 'Mediterráneo' gravada per Joan Manuel Serrat i una vintena de cantants. La cançó es va viralitzar a través de les televisions (va obrir i va tancar els telediaris de diverses cadenes) i de les xarxes socials. Les estrofes de l'himne serratià són cantades pels Estopa, Ismael Serrano, Manolo García, Gossos, Els Amics de les Arts, Suharma i Love of Lesbian, entre altres, orquestrat per Elèctrica Dharma, sota la batuta de Manu Guix.