Carrie Fisher és enterrada en una urna amb forma de pastilla de Prozac

Es tractava d'una de "les possessions favorites" de l'actriu, segons la família

getthumbsbyfilenamecakbo2qa

getthumbsbyfilenamecakbo2qa

1
Es llegeix en minuts

Les restes de Carrie Fisher, l'actriu que va donar vida a la princesa Leia 'Star Wars', que va morir als 60 anys a Los Angeles després de patir un atac de cor al desembre, van ser dipositades al cementiri en una urna amb la forma d'una pastilla de l'antidepressiu Prozac.

El germà de Fisher, Todd, que va arribar al funeral a Hollywood Hills amb la peculiar urna, va assenyalar que es tractava d'una de "les possessions favorites" de l'actriu, que va fer front a les seves addiccions a les drogues i l'alcohol i al trastorn bipolar que li van diagnosticar a començaments de 1990. Fisher, a més, era coneguda per la seva ironia.

"Sentia que era el lloc on li agradaria estar", va dir Todd, que va assegurar que va acordar aquesta decisió amb Billie, la filla de l'actriu.

Carrie Fisher descansarà al cementiri al costat de la seva mare, la també actriu Debbie Reynolds, que va morir només un dia després de la seva filla als 84 anys.

Notícies relacionades

A més de la saga de 'Star Wars', la intèrpret va participar en films d'èxit com ' Els Blues Brothers' (1980), "Hannah i les seves germanes" (1986) i "Quan en Harry va trobar la Sally..." (1989).

Recentment, Fisher havia presentat el seu llibre de no-ficció 'The Princess Diarist', en què relatava la seva experiència i diverses curiositats i secrets sobre el rodatge de 'Star Wars', i havia participat en el rodatge de la sèrie de televisió 'Catastrophe'.