FESTIVAL DE CANNES

Susan Sarandon: "No tinc res de bo a dir de Woody Allen"

"Va abusar sexualment d'un nen i això no està bé", afirma l'actriu durant un debat sobre dones i cine

 

  / AFP / VALERY HACHE

1
Es llegeix en minuts

L'actriu nord-americana Susan Sarandon ha carregat durament contra Woody AllenWoody Alle pels suposats abusos que el realitzador va cometre sobre la seva filla adoptiva Dylan quan aquesta era una nena. "No tinc res de bo a dir d'ell", ha afirmat la protagonista de 'Thelma i Louise', que ha fet de l'activisme polític i social una bandera en la seva vida.

"Crec que va abusar sexualment d'un infant i no crec que això estigui bé", ha subratllat Sarandon durant un fòrum organitzat per la revista 'Variety' i el consorci francès del luxe Kering en el marc del programa 'Women in Motion' que se celebra en paral·lel i en col·laboració amb el Festival de Cannes. L'estrella d''Atlantic City' i 'Dead man walking' ha tancat l'assumpte afegint: "No vull entrar més en aquest tema".

Sarandon ha participat en la xerrada amb Geena Davis, ja que les dues actrius -que van protagonitzar el 1991 la inoblidable 'Thelma i Louise'- són les elegides en aquesta segona edició del programa per rebre el Premi Women in Motion per "la seva contribució exemplar a la indústria del cine i a la causa de les dones".

Notícies relacionades

Woody Allen és una de les estrelles que aquests dies també està a Cannes. Dimecres va inaugurar el festival francès amb la seva pel·lícula 'Cafè Society', el mateix dia que el seu fill Ronan Farrow -l'únic biològic que va tenir de la unió amb Mia Farrow- tornava a atacar-lo en públic per suposadament abusar de la seva germana Dylan, uns fets que han prescrit i pels quals mai s'ha jutjat el cineasta novaiorquès, que sempre ha negat els fets.

EL SUPORT DE DIANE KEATON

Sarandon, que ha explicat en una entrevista a la revista 'You' que el seu secret per estar esplèndida als 69 anys és allunyar-se de situacions i persones "tòxiques", portar una vida saludable, riure i practicar sexe ("és molt bo per a la pell", assegura), s'ha declarat en contra de Allen, com al seu dia hlo va fer Mia Farrow, que va ser molt més contundent a l'acusar el director d'abusos sexuals. En canvi, una altra ex de l'autor de 'Midnight in Paris', Diane Keaton, sempre ha mostrat el seu suport. "M'encanta Woody. No vull dir res, excepte que sóc amiga seva. Jo el creo", havia dit ja el 2014, quan van tornar les acusacions contra Allen.