EL PARTIT DEL BERNABÉU

El Madrid despatxa l'Eibar sense brillar (3-0)

Un gol en pròpia porta de Paulo obre el camí d'un gris triomf de l'equip de Zidane

ecarrasco40647597 real madrid s portuguese forward cristiano ronaldo  r  chall171022222431

ecarrasco40647597 real madrid s portuguese forward cristiano ronaldo r chall171022222431 / PIERRE-PHILIPPE MARCOU

3
Es llegeix en minuts
Antonio Merino

El retorn al Bernabéu va recordar velles sensacions per al Madrid, que va tornar a ser aquell equip que troba el triomf amb molt poc i que s’empara en els gols per maquillar la falta de futbol. Lluny de destil·lar altres conceptes, com l’elaboració i la jerarquia, va veure com un gol en pròpia porteria de Paulo obria el camí d’un triomf fàcil (3-0) contra un rival valent que no va saber acabar les bones accions i que va acusar la falta de punch. Amb Benzema a la banqueta, el triomf blanc, el segon a casa a la Lliga, torna a deixar l’equip de Zidane a cinc punts del Barcelona.

Zidane afirma una vegada i una altra que al seu equip li agrada jugar al Bernabéu i no se sap bé a què respon aquesta afirmació perquè aquesta temporada el Madrid no ha fet ni un bon partit a casa a la Lliga. Tampoc el va fer contra el setzè de la taula, un equip que es va presentar al Bernabéu amb 17 gols encaixats i tan sols tres d’anotats. Ni tan sols aquests números van fer que Zidane posés a la gespa el que considera el millor, és a dir Benzema, sobre el qual va abocar tota mena d’elogis en la prèvia. Malgrat això, el davanter francès va aparèixer refugiat a la banqueta, mentre que era Asensio el que acompanyava al davant un anodí Cristiano Ronaldo, que va deambular pel camp amb una deixadesa i un abandonament preocupant fins a acabar desesperat. 

Isco juga a una altra cosa

No era l’únic que esperava que el tràmit passés com més aviat millor. No va ser el cas d’Isco, que semblava jugar a una cosa molt diferent, o Asensio, que va millorar les seves últimes actuacions i fins i tot va tornar a marcar, cosa que no feia des del 27 d’agost amb dos gols al València. Amb Theo per Marcelo i Ceballos per Kroos, el Madrid va ser un equip reidícul i per moments sense ànima. De tot plegat en va treure rèdit l’equip de Mendilibar, que va pressionar, li va discutir la pilota al rival i va disposar d’algunes ocasions i es va sobreposar al gol de Paulo, que va rematar al fons de la seva porteria un córner llançat per Isco (m. 18).

Notícies relacionades

El gol va rescatar l’equip de Zidane, incapaç de transmetre alguna cosa més que el que proposava Isco. Precisament, dels peus del jugador malagueny va néixer el segon gol en una centrada que va rematar amb l’esquerra Asensio tal com li va arribar (m. 28). Ni veure’s amb una renda de dos gols va animar el Madrid, que veia com l’Eibar intentava entrar en el partit. Ho hauria pogut fer amb una falta de Casemiro sobre el japonès Inui dins de l’àrea, que el col·legiat va passar per alt (m. 55).

Mitja hora per a Benzema

Abans que el matx baixés encara més, Zidane va entrar en acció per canviar Asensio i donar entrada a Benzema. El francès només va trigar dos minuts a cremar el seu primer cartutx després d’un mà a mà de Cristiano amb el meta Dmitrovic, que va rebutjar el xut. Poca cosa va poder fer el porter serbi en un fort xut amb l’esquerra de Marcelo que es va traduir en el tercer gol –el més bonic– i que va tancar una nit curta en el terreny futbolístic, però amb gols que, almenys, fan oblidar l’altra sequera de l’equip blanc.           

Reial Madrid, 3; Eibar, 0

<strong>Reial Madrid</strong>: Casilla (6); Nacho (6), Varane (7), Ramos (6), Theo (5); Casemiro (5), Modric (6), Ceballos (5); Isco (8); Asensio (7), Cristiano Ronaldo (4).