Enrenou a les xarxes per les noves samarretes de l'Espanyol

El club periquito presenta les seves tres equipacions per a la temporada 2017/2018 que reben crítiques dels seus seguidors

rrss joma17 18

rrss joma17 18

1
Es llegeix en minuts
ASIER JIMÉNEZ LARZÁBAL / BARCELONA

L'Espanyol ja té equipació per a la temporada 2017/ 2018 i el seu disseny ha causat un gran enrenou a les xarxes socials ja que la samarreta s'allunya de les tradicionals ratlles blanc-i-blaves típiques del conjunt periquito i combina els colors d'una altra manera. El fabricant Joma ha apostat per una samarreta principal amb disseny del tipus polo en què el blau pobla la part central i el blanc s'inclou només als costats i a la part inferior amb uns petits detalls horitzontals que contrasten amb la històrica samarreta de barres blanques verticals.

Notícies relacionades

La segona equipació té un color blau marí intens que es combina amb uns petits detalls en un blau més clar, i la tercera és d'un color groc florescent que es combina amb unes ratlles verd ampolla que estan esquinçades. L'equipació té tots els seus detalls en vermell. 

LES XARXES, REVOLUCIONADES

La nova samarreta ha revolucionat les xarxes socials entre els aficionats del conjunt blanc-i-blau, la majoria dels quals rebutgen el nou disseny de la primera equipació: 

Temes:

Espanyol