L'ADEU DEL DAVANTER

Morata se'n va del Madrid

El davanter madrileny li ha comunicat al club blanc el seu desig de marxar i tot indica que recalarà al United de Mourinho

undefined38727605 real madrid s spanish defender nacho fernandez  l   real mad170609160837

undefined38727605 real madrid s spanish defender nacho fernandez l real mad170609160837 / JAVIER SORIANO

1
Es llegeix en minuts
ANTONIO MERINO / MADRID

Álvaro Morata no seguirà la temporada que ve al Madrid. Així l'hi ha fet saber el representant del davanter madrileny, Juanma López, a José Ángel Sánchez, director general del club blanc, aquest divendres. Tot indica que el destí del jugador serà el Manchester United de José Mourinho, amb el qual el jugador ja ha arribat a un acord i que podria pagar els 90 milions que demana el club blanc.

La història d'amor entre Morata i el Madrid s'ha tornat a trencar. Després de la seva cessió a la Juventus, club amb què el davanter va eliminar el conjunt blanc a les semifinals de la Champions del 2015, aquesta vegada la seva sortida és definitiva. De poc han servit els intents de Zinedine Zidane per retenir el davanter amb la ferma promesa que tindrà minuts la temporada que ve.

UNA DECISIÓ MEDITADA

Morata ho tenia pràcticament decidit. Vol jugar més i no es conforma estant present en els partits en què apareix l'anomenat Madrid B. Aquest divendres al Bernabéu ha tancat la seva sortida del club blanc. El seu destí apunta al United, l'equip que dirigeix Mourinho, que ja va tenir Morata a les seves ordres al Madrid i que veu com el lloc de davanter s'ha quedat gairebé orfe amb la sortida d'Ibrahimovic i la possible de Rooney.

Notícies relacionades

El tècnic portuguès ha apuntat que el seu club disposa de prou diners per encarar fitxatges de gran envergadura i un d'ells podria ser el de Morata si finalment els clubs arriben a un acord. El club anglès ha tingut com a competidor el Milan, però tot indica que el destí del davanter serà Anglaterra. Finalment, l'acord es podria tancar en uns 70 milions d'euros.

20 GOLS A LA TEMPORADA

Morata ha marcat 20 gols aquesta temporada al Madrid, 15 a la Lliga en els 26 partits que ha disputat. A la Champions ha sumat tres gols en nou enfrontaments, mentre que a la Copa ha marcat dos gols en cinc partits. A aquests números s'hi ha de sumar un partit a la Supercopa d'Europa i dos al Mundial de clubs.