Benítez: "El Barça ha guanyat el doble de títols des que Florentino és al Madrid"

L'extècnic blanc censura el seu antic president per pressionar-lo i parlar amb jugadors i premsa

ecarrasco29903034 madrid 03 06 2015 el entrenador madrile o rafa ben160217224804

ecarrasco29903034 madrid 03 06 2015 el entrenador madrile o rafa ben160217224804

2
Es llegeix en minuts

Rafa Benítez, exentrenador del Madrid, va criticar ahir amb duresa Florentino Pérez durant la retransmissió del Roma-Madrid per a BT Sporty, on va exercir de comentarista, en llengua anglesa. El tècnic madrileny va afirmar que amb Florentino a la presidència blanca, el Barça ha guanyat «el doble de títols» que el Madrid. «És difícil explicar el que va passar. Necessites saber què ha passat al Madrid els últims anys. Pots veure el que va passar amb Camacho, Del Bosque, Pellegrini, Mourinho, Ancelotti… No és fàcil. Has de fer-ho tot perfecte. Un cop que fas alguna cosa equivocada o que el president creu que està equivocada, tens problemes», va assegurar Benítez.

NERVIS AL BERNABÉU

L’extècnic blanc va aprofitar l’oportunitat per defensar la seva feina al Madrid. «Crec que nosaltres ho vam fer bastant bé. Òbviament esperàvem millorar al final de temporada perquè aquesta és l’experiència que tenim. Estàvem jugant dos partits per setmana i just arribaven cinc setmanes amb només un partit. Crèiem que ho podíem fer bé, però hi havia nervis. Nervis dels aficionats i nervis del president, i van optar per canviar d’entrenador», va assegurar Benítez, que també va destacar les «interferències» de Florentino.

«El meu assistent Fabio Pecchia va dir que hi havia permanents pressions del president. Ell estava allà, parlava amb jugadors, i la premsa sempre està al voltant. No és fàcil per a un entrenador, especialment quan has treballat a Anglaterra, veure el president parlar amb els jugadors o amb la premsa cada dia», va assegurar Benítez. «Has de fer-ho tot perfecte, i si fas alguna cosa malament, o que el president creu que està malament, comences a tenir problemes», va insistir.

Notícies relacionades

«La paraula clau per guanyar la Lliga és consistència. Has de lluitar contra el Barcelona, que té un estil de joc i un model molt especial. El Madrid canvia d’entrenador cada any i has de començar de cap i de nou, i per aquesta raó el Madrid ha guanyat una Lliga, l’Atlètic una Lliga i el Barça cinc de les set últimes. El Barcelona ha guanyat el doble o més del doble de trofeus que el Madrid en el temps en què el president està al capdavant del club. Ells són consistents i aquesta és la clau», va explicar Benítez per valorar l’èxit dels blaugranes.

EL PROBLEMA 

Benítez es va mostrar molt convençut que el problema principal del Madrid no són els entrenadors, sinó Florentino. «Ell ha fet una gran feina en qüestió de negocis, per millorar la part econòmica del club. El problema és que en qüestió de futbol el Barcelona segueix guanyant i això fa que canviï per intentar trobar solucions al fet  que el Barça guanyi més. Aquest és el problema. Veure que no pots controlar les coses com vols i millorar l’equip és frustrant».