GRAN PREMI DE FRANÇA

Bautista, primer en els entrenaments de 250cc, seguit d'Aoyama i Di Meglio

Barberá ha quedat en quarta posició amb mig segon de diferència

El pilot espanyol Álvaro Bautista, en els entrenaments d’avui.

El pilot espanyol Álvaro Bautista, en els entrenaments d’avui. / AP / DAVID VINCENT

1
Es llegeix en minuts
EFE
LE MANS (FRANÇA)

El pilot espanyol d'Aprilia Álvaro Bautista ha estat el millor en els entrenaments lliures de 250cc disputats al circuit de Le Mans, en què Héctor Barberá, Ángel Rodríguez, i l'italià Marco Simoncelli han patit diverses caigudes sobre l'asfalt mullat.

Bautista ha ocupat el primer lloc amb un temps d'1:39:302, seguit del japonès Hiroshi Aoyama amb 1:39:415. El tercer i quart lloc han estat per al francès Mike Di Meglio i Héctor Barberá, respectivament.

La classificació l'han completat el vigent campió del món de la categoria, Simoncelli, el suís Thomas Luthi, l'espanyol Alex Debón (Aprilia) i l'italià Roberto Locatelli (Gilera).

Actuació dels espanyols

Ángel Rodríguez, substitut de l'hongarès Gabor Talmacsi en l'equip Balatoring, ha finalitzat l'entrenament 14è i en la vintena volta ha caigut, seguint Barberá.

Barberá no ha durat gaire més sobre la moto i també ha caigut. Aoyama i Di Meglio l'han superat i ha acabat en la quarta plaça. Dos espanyols més, Aitor Rodríguez i Axel Pons, han acabat 22è i 23è, respectivament.

Classificació en els entrenaments lliures de 250cc

1. Álvaro Bautista (ESP/Aprilia) 1:39.302

2. Hiroshi Aoyama (JAP/Honda) a 0.113

3. Mike Di Meglio (FRA/Aprilia) 0.199

Notícies relacionades

4. Héctor Barberá (ESP/Aprilia) 0.592

5. Marco Simoncelli (ITÀ/Gilera) 0.633