LES REPERCUSSIONS DE MESTALLA

La casa d'apostes Betfair dona per vàlid el gol de Messi i paga el triomf del Barça

La companyia britànica ho considera un "gest de bona voluntat i justícia amb els seus clients"

rpaniagua41103966 deportes  gol fantasma de messi frente al valencia portero n171127201949

rpaniagua41103966 deportes gol fantasma de messi frente al valencia portero n171127201949

1
Es llegeix en minuts

La casa d'apostes Betfair, una de les més importants del món, ha donat per vàlid el gol de l'argentí Leo Messi, que el col·legiat no va concedir en el partit contra el València (1-1), i ingressarà els beneficis dels usuaris que van apostar per un triomf del conjunt blaugrana a Mestalla.

En un comunicat, la casa d'apostes britànica ha confirmat que considera legal el gol de l'argentí, que hauria d'haver pujat al marcador, ja que la pilota, que se li havia escapat a Net, va traspassar la línia de gol.

Messi, primer golejador

Notícies relacionades

"Betfair, en un gest de bona voluntat i de justícia amb els seus clients, no només abonarà els beneficis als que van apostar per l'empat, sinó que també rebran premi els que van apostar per la victòria del Barcelona", diu el comunicat.

A més, la casa d'apostes també abonarà el premi corresponent a tots els usuaris que van apostar que Messi seria el primer golejador del partit i que anotaria en qualsevol moment del matx, mentre que també acceptarà les apostes que confiaven en Rodrigo com a primer anotador.