Carmen Machi, Adrià Puntí i el badaloní Jordi Díaz, en la temporada de tardor dels teatres de Badalona

Dins de la programació destaca l'estrena a Catalunya de l'espectacle 'Miguel de Molina al desnudo', produït pel badaloní Jorge Javier Vázquez

1
Es llegeix en minuts
J. S. / Badalona

Carmen MachiAdrià Puntí i el badaloní Jordi Díaz són alguns dels noms propis que protagonitzen la temporada de tardor dels teatres municipals de Badalona. Dins de la programació també destaca l'estrena a Catalunya de l'espectacle 'Miguel de Molina al desnudo', produït pel badaloní Jorge Javier Vázquez.

Un total de 23 espectacles configuraran la nova programació del Zorrilla-Centre d’Arts Escèniques de Badalona, que inclou els teatres municipals Zorrilla, Principal i Blas Infante.

En concret, l'actriu Carmen Machi, acompanyada per Javier Gutiérrez, protagonitza una adaptació de ‘Macbeth’ de William Shakespeare que Juan Cabestany ha convertit en els Mácbez. Aquest muntatge està coproduït pel Centro Dramático Nacional i dirigit per Andrés Lima.

Un altre nom propi de la pròxima temporada és el d'Adrià Puntí, figura cabdal del panorama musical català que als anys 90 va capitanejar la banda Umpah-Pah. El gironí ha trencat un silenci discogràfic de deu anys per presentar, també a Badalona, el seu treball ‘Incompletament Puntí’.

Per la seva banda, el badaloní Jordi Díaz, acompanyat per l'actriu Alba Florejachs, portarà a la ciutat una de les comèdies d'èxit de la temporada teatral, ‘Losers’, amb text de Marta Buchaca.

En relació amb el muntatge produït per Jorge Javier Vázquez, ‘Miguel de Molina al desnudo’, es tracta d'un homenatge a un dels grans noms de la 'copla', intèrpret de grans èxits com ‘Ojos verdes’ o ‘La bien pagá’. Ángel Ruiz és el protagonista d'aquesta peça, produïda per Vázquez a través de Laboratorio de Voz Producciones.

La renovació dels bons per a la nova temporada es portarà a terme a partir del 23 de juliol al Teatre Zorrilla, i la compra de nous bons i d'entrades de localitats es podrà efectuar des del 28 de juliol.

Per a qualsevol informació addicional, és possible contactar amb el Zorrilla-Centre d’Arts Escèniques de Badalona al telèfon 93.384.40.22.

Notícies relacionades

Més notícies de Badalona

 

Temes:

Adrià Puntí