Especial YOTELE

Els moments més polèmics i divertits de Mila Ximénez en televisió

Repassem alguns dels instants més recordats de la periodista en la seva àmplia trajectòria professional

Els moments més polèmics i divertits de Mila Ximénez en televisió

TELECINCO

5
Es llegeix en minuts

Mila Ximénez ha mort als 69 anys d’edat després de batallar contra el càncer de pulmó que li van detectar fa més d’un any. Al llarg de la seva vida, a més de col·laborar amb altres mitjans com ABC, COPE i Lecturas, la periodista ha estat molt vinculada amb la televisió al concursar a ‘Supervivientes 2016’ i ‘GH VIP 7’ i ser col·laboradora a molts formats de Mediaset com ‘Crónicas Marcianas’, ‘A tu lado’, ‘La noria’ i ‘Sálvame’, entre d’altres. Repassem els moments més polèmics i divertits de Mila Ximénez en televisió.

La seva desfilada de moda al costat de Carmina Ordoñez el dia que va morir Paquirri.

Abans de convertir-se en una de les col·laboradores més destacades de Mediaset, Mila Ximénez també era coneguda al món del cor. De fet, la periodista va recordar en una entrevista als inicis de Canal Sud una desfilada de moda que va fer amb Carmina Ordoñez, casualment, el dia que va morir Paquirrí.

La bronca de Xavier Sardá per insultar a ‘Crónicas Marcianas’

Abans de ser col·laboradora de ‘Sálvame’, Mila Ximénez va passar per ‘Crónicas Marcianas’, el late night més recordat de Telecinco, sent protagonista de diversos moments bastant aspres i tensos. Un dels més recordat va ser la bronca que Xavier Sardà, presentador i director del programa’, li va llançar en ple directe pel seu to: «N'estic fins al capdamunt d’aquest llenguatge».

»Rara, sinistra, estranya, fosca»: les declaracions més polèmiques de Mila Ximénez sobre Isabel Pantoja a ‘Aquí hay tomate’

A finals del 2003, Mila Ximénez va tornar a estar de plena actualitat per unes declaracions que va fer a ‘Aquí hay tomate’, i li va provocar un important problema judicial. La periodista es va referir a Isabel Pantoja com una persona «rara, sinistra, estranya, fosca», cosa que va portar la cançonetista a presentar una demanda en la qual li reclamava més de 300.000 euros.

Sis anys després d’aquestes declaracions, un jutge va condemnar finalment Ximénez a pagar 480 euros a Isabel Pantoja i 6.000 euros més per saltar-se les mesures cautelars que havia imposat el jutge.

Els seus eterns enfrontament amb Karmele Marchante

Al llarg dels primers anys de ‘Sálvame’, Mila Ximénez va xocar en nombroses ocasions amb Karmele Marchante, periodista amb qui va viure molts moments d’enfrontament i tensió al plató del programa de Telecinco en els quals, per exemple, es van tirar gots d’aigua i es van insultar.

Yola Berrocal, la principal rival de Mila Ximénez a ‘Supervivientes 2016’

L’any 2016, la col·laboradora de Telecinco es va convertir en una de les concursants més destacades de ‘Supervivientes’. Al llarg dels més de 80 dies que va estar al concurs, Ximénez va tenir forts enfrontaments amb Yola Berrocal. «És una gran falsa i és una gran manipuladora. Ella ha estat amb la Carla genial durant dues setmanes i la nominació és lliure, però la paraula també», va assegurar després de conèixer que la va nominar en una gala.

La imitació de Mila Ximénez d’Isabel Pantoja a ‘Sálvame’

Al llarg dels seus 12 anys de vida, Mila Ximénez també va protagonitzar un munt de grans moments divertits a ‘Sálvame’. Un dels més recordats va ser la imitació que va fer d’Isabel Pantoja al costat de Kiko Hernández, que va simular ser el seu germà Agustín Pantoja.

La reconciliació amb Isabel Pantoja als passadissos de Telecinco

Després de diversos anys d’enemistat, Mila Ximénez va enterrar la destral de guerra l’estiu del 2019. Després del seu fitxatge com a jutge d’’Idol Kids’, ‘Sálvame’ va aconseguir que la seva col·laboradora i la cançonetista es retrobessin als passadissos de Telecinco, fent les paus amb una abraçada que es va emetre en directe.

La seva entrada a ‘GH VIP’: emprenyada per entrar a través de la gatera

Notícies relacionades

Mila Ximénez també va ser una de les concursants més recordades de les últimes edicions de ‘GH VIP 7’, donant grans moments des que va entrar a la casa del ‘reality’. De fet, el seu inici de concurs va estar protagonitzat per l’emprenyament que va tenir al conèixer que havia d’entrar per la gatera, tot i que, finalment, va sortir per la seva i va accedir per la porta.

El pas de Mila Ximénez per ‘GH VIP’: Crits, atacs d’ansietat i els seus ‘No para, no para, no para’

A part de la seva cridanera entrada, el cert és que Mila Ximénez va aconseguir arribar a la final de la setena edició de ‘GH VIP’ protagonitzant alguns dels moments més destacats de la convivència per diversos motius. Els seus crits de ràbia, la seva enemistat amb Hugo Castejón, el seu atac d’ansietat al quedar-se tancada amb el cantant al jardí («Que me’n vaig d’aquí») o el seu mític i viral ‘No para, no para, no para’ en són un exemple.