NOVA COMPANYIA

Atresmedia i Telefónica uneixen forces per crear continguts i competir contra Netflix i HBO

Els dos grups prendran part al 50% de la companyia, que produirà sèries i pel·lícules també per a tercers

atresmedia-telefonica

atresmedia-telefonica

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Telefónica i Atresmedia han anunciat aquest divendres que han arribat a un acord que culminarà amb la creació d’una nova companyia, de la qual participaran els dos grups al 50%, que produirà i distribuirà sèries originals i pel·lícules per a Movistar+ i per a Atresmedia, i per a tercers operadors.

En una nota de premsa, les companyies informen que aquesta aliança «dinamitzarà el sector audiovisual espanyol promovent coproduccions amb altres empreses i produint per a tercers». D’aquesta forma, sumaran recursos per optimitzar i guanyar escala en el seu negoci de creació i distribució de continguts amb l’objectiu de ser més competitius davant els grans players internacionals com NetflixHBO o Disney+.

Notícies relacionades

A l’acord, encara pendent d’aprovació per la Comissió delegada de Telefónica, hi han arribat Silvio González, conseller delegat d’Atresmedia, i Emilio Gayo, president de Telefónica. Segons expliquen les companyies, aquest projecte «continuarà apostant per la producció audiovisual en espanyol i reforçant el seu pes en l’economia d’aquest país». 

«Una productora competitiva que generarà un important volum de llocs de treball directes i indirectes, comptarà amb el talent i els mitjans necessaris per desenvolupar el nombre de projectes que requereixen tant les capacitats dels socis com el desenvolupament comercial per a altres clients i operadors», indiquen al comunicat.