Bed’s ofereix descomptes de fins al 60% a Barcelona aquest Black Friday amb dues noves obertures

La cadena líder en descans ha obert dues noves botigues a la Ciutat Comtal: Bed’s Sants i Bed’s Sant Adrià

El 58% dels espanyols dormen malament, segons una enquesta realitzada per la Societat Espanyola del Son (SES)

Linterior de la nova botiga de Sant Adrià

Linterior de la nova botiga de Sant Adrià / Cedida

5
Es llegeix en minuts
Xavier Oliva

Dormir és una necessitat vital. Un son reparador és una de les millors maneres de mantenir la salut física i mental. Els experts recomanen que les persones adultes dormin entre 7 i 8 hores diàries, però, segons les dades de l'última enquesta de la Societat Espanyola del Son (SES), els espanyols dormirien de mitjana 6,8 hores, el 58% de les persones enquestades reconeix dormir malament i un 13% no descansar res.

Les causes de l'insomni són múltiples. L'estrès és un dels factors més influents al costat dels mals hàbits com el consum de pantalles abans d'anar a dormir, o l'abús de substàncies com la nicotina o la cafeïna, entre altres. Però no tot està relacionat amb els hàbits o l'estil de vida, hi ha un factor que pot marcar molt la diferència: el matalàs.

Per què és important un bon matalàs?

Triar un bon matalàs és important per a garantir un bon descans. Influeix directament en la qualitat del son i, per tant, sobre el descans. No sols això, si a més la persona pateix d'alguna malaltia física com, per exemple, el dolor d'esquena, o té unes característiques físiques concretes, una mala elecció pot portar al desenvolupament de diferents problemes de salut.

Des de Bed’s, cadena líder en productes de descans, recomanen tenir en compte diferents aspectes abans de comprar un matalàs:

  1. El pressupost disponible.

  2. Les característiques físiques de la persona o persones que dormiran en ell per a decidir la fermesa i la grandària.

  3. El tipus de materials (molles, làtex, viscoelàstic…).

Bed’s obre dues noves botigues a Barcelona

Bed’s ha obert recentment dues noves botigues de matalassos a Barcelona: Bed’s Sants (C/ Creu Coberta, 71) i Bed’s Sant Adrià de Bèsos (Av. de Catalunya, 43). Amb aquestes dues noves obertures, Bed’s compta ja amb 23 botigues en tota la província de Barcelona, 11 d'elles situades en punts clau de la ciutat comtal. A les seves botigues, es pot trobar productes de primeres marques exclusius i un entorn únic.

Aquestes dues noves botigues compten amb un disseny totalment nou, basats en el concepte de botiga que va llançar la marca l'any passat; una botiga àmplia, acollidora, amb un assortiment de producte molt cuidat i una atmosfera ideal per a triar l'equip de descans que s'ajusta a les necessitats de cada persona. Espais pensats per a inspirar, abans de res, descans. Des de l'aroma que envaeix el seu ambient fins a la il·luminació i colors que envolten els seus equips de descans.

Exterior de la botiga Bed's de Sant Adrià /

Cedida

Matalassos adaptats a tots els públics

En Bed’s saben que cada persona és diferent amb unes característiques i gustos diferents, per això ajuden a les persones que entren a les seves botigues a triar el matalàs, la base, el coixí, i els complements de descans que més s'ajusten a ells.

En les més de 200 botigues Bed’s, repartides per tot el territori peninsular, Balears i Canàries, ofereixen assessorament personalitzat per a trobar l'equip de descans que s'adapta exactament al que cada persona busca. Compten amb productes per a nens i joves, persones de complexió gran, mitjana i petita; les que dormen acompanyades, amb malalties o mobilitat reduïda i, fins i tot, equips de descans per als més exigents, aquells que només busquen el millor per al seu benestar.

“Comptem ja amb 45.000 opinions de clients en Google amb una mitjana de valoració de 4,9/5 que avalen el nostre servei personalitzat i ens converteix en líders en assessorament”, ens explica Daniel Márquez, delegat comercial de la zona de Catalunya.

Interior de la botiga Bed's Sants /

Cedida

30 nits per a provar el matalàs

En Bed’s cada persona troba el matalàs dels seus somnis. Estan tan segurs de trobar l'equip de descans perfecte per a tu, que ofereixen 30 nits de prova que, segons expliquen “és exactament el temps que costa que el cos s'adapti a un nou matalàs”. Però, si transcorregut aquest període no s'està 100% satisfet amb l'elecció, pot canviar-lo sense problema.

Uns altres dels serveis que ofereixen en els seus més de 200 botigues són: lliurament i muntatge gratuït, la retirada de l'anterior equip de descans i fins i tot finançament a còmodes terminis. I és que els experts assessors de Bed’s defensen una filosofia basada a brindar a cadascun de les persones que visiten les seves botigues, no sols un somni reparador, sinó també la tranquil·litat total a l'hora de prendre la decisió.

Tots els productes que trobes en Bed’s tenen la garantia de primeres marques del descans com Pikolin, Bultex, Lattoflex o Epeda, que amb les seves innovadores tecnologies han renovat el sector del descans. Una aposta segura i de confiança.

Exterior de la botiga Bed's Sants /

Cedida

Fins al 60% de descompte pel Black Friday

Ara, a més, Bed’s ofereix fins a un 60% descompte en matalassos, bases i en complements pel Black Friday. El personal expert de Bed’s ajuda a triar entre models de matalàs més suaus, adaptables o ferms, segons les necessitats descanso de cada persona i la seva complexió.

A més, compten amb una àmplia gamma de bases (canapès, llits articulats, bases entapissades i somiers) i un exclusiu catàleg de coixins de les millors marques de descans que asseguren que el cos mantingui la postura idònia durant tota la nit. A tot això cal sumar complements com a protectors de matalàs, farciments nòrdics per a donar la benvinguda al fred, roba de llit de disseny i capçals entapissats confeccionats a mà, de venda exclusiva en Bed’s.

Botiga de matalassos a Sants

Horari:

De dilluns a dissabte: 10.00-13.45/ 17.00-20.30

Adreça: C/ de la Creu Coberta, 71 - 08014 Barcelona

Contacte: barcelona.sants@tiendasbeds.es/ 933 070 280

Web: www.beds.es

Botiga de matalassos a Sant Adrià de Besòs

Horari:

· Dilluns - Divendres : 10.00-13.45/17.00-20.30

· Dissabte: 10.00-13.45

Adreça: Avinguda Catalunya, 43-45 - 08930 Sant Adrià de Besòs

Contacte: santadria@tiendasbeds.es / 933 070 851

Web: www.beds.es